DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

AMPULLEN nieuwste huidverzorging trend

By Stephanie Helmer

Posted in , , | Tags :

2019 was al het jaar waar Ampullen langzamerhand meer bekendheid kregen, maar volgens de beauty-experts zullen ampullen in 2020 echt doorbreken. Iedere huid is tenslotte anders en heeft daarom een eigen aanpak nodig. Op zijn tijd kan de huid best even een boost gebruiken.


Wat zijn Ampullen?

Ampullen zijn glazen buisjes en bevatten hoge concentratie van een specifiek werkende stof, zoals vitamine A of C, hyaluronzuur,.. En kunnen vervolgens als aanvulling op de dag crème worden gebruikt.

Hierdoor kan je hele specifieke problemen oplossen. Steeds meer merken, denk aan Vichy, Collistar en bijvoorbeeld Sisley, hebben afgelopen jaar ampullen gelanceerd. De ampul wordt in één keer gebruik in tegenstelling tot een serum dat vaak van een druppelaar voorzien is en dus met enkele druppels per keer wordt in gemasseerd. Na de ampul of het serum volgt de dagcrème en de foundation.

Eberlin Biocosmetics, een merk dat door meerdere schoonheidssalons wordt gebruikt werkt ook met ampullen. Niet alleen kunnen de ampullen onder de crème worden gebruikt, de schoonheidsspecialist kan een crème ook personaliseren. Bijvoorbeeld  een voedende dagcrème met daarin ook nog extra ampullen, die een werking hebben op hydratatie en/of versteviging.  Zo ontstaat er een zeer krachtige en functionele crème.

Gebruik dan voor dat avondje uit nog een booster onder jouw foundation, dan zal het resultaat verbluffend zijn.


Welk Ampul pas het best bij mij?

Eberlin heeft ampullen in de BioMolecular Complexes Line

BMC – Firming – verstevigend bij een slappe huid
BMC – C Activator – voor frisse uitstraling bij een vermoeide huid
BMC – Moisterizer – voor een vochtarme huid
BMC – Proteïne – bij gebrek aan spierspanning, ondervoede huid
BMC – Xebor – voor een vette huid met acné

Het dagelijkse gebruik van een serum kan een paar keer per jaar worden aangevuld met ampullen. Dus beter niet wachten totdat de huid er om schreeuwt, maar ga uit van gemiddeld 4 x per jaar in de vorm van ‘n kleine kuur.

Benieuwd welk ampul het best bij jouw huid past? Vraag er naar bij jouw schoonheidsspecialist.
Voor meer informatie over Eberlin voor in de salon; www.elisabethcosmetics.com

 

Comments are closed.
btt