DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
Tiziana Terenzi Delox&Foconero De nieuwste parfums

NIEUW! DELOX & FOCONERO

By Stephanie Helmer

Posted in , , | Tags : ,

Vol trots presenteren wij de nieuwe parfums van TIZIANA TERENZI! Beide onderdeel van de Classic Collection, waardoor deze lijn nu uit 6 gouden en 6 zwarte flessen bestaat. Ook dit najaar ben je verzekerd van een geur waar iedereen jaloers op zal zijn. Dit met de feestdagen voor de deur.

Mooi om te geven, fantastisch om te krijgen!

DELOX

Een parfum geïnspireerd op de zeiltocht rond de Griekse eilandengroep Cycladen.

De essentie van de zomer -zonder zorg over de wereld- en vol met indrukwekkende geuren die de “Meltemi” (typische wind van deze breedtegraden) met zich mee brengt. De warme, sensuele omhelzing wordt in dit parfum geïnspireerd door de ongerepte en onaangetaste schoonheid van de Middellandse Zee. De sterke aroma van koffie, gemaakt in een oude ‘moka’ (Typisch Italiaans koffiezetapparaat) drijft door de frisse ochtendlucht, doordringend door de regenboogkleurige licht dat in de zee wordt weerspiegeld. De blik dwaalt direct naar dat oneindige blauw, omlijst door planten en bloemen met een sterke geur, die zelfs zoeter en zachter wordt gemaakt door de weerkaatsing van honing en amber hars. Kostbare ingrediënten, die de oude pracht van de eilandengroep doet herinneren aan de beroemde geruïneerde tempels van Apollo.

TOP NOTEN: White hyacint, Royal iris, Koffie
MIDDEN NOTEN: Turkse Roos, Vanille , Zoete Myrrh
BASE NOTEN: Amber, Witte Musk, Acacia Honing* en Cedar Wood

*Acacia Honing behoort tot een van de zoetste honing soorten.

Tiziana Terenzi - Foconero

FOCONERO

Een reis naar een van de mooiste baaien in Italië. Sorrento, een plaats vol aan geschiedenis, poëzie, muziek en traditie. Dankzij de oneindige, bijna ontwapende schoonheid, worden reizigers betoverd en verlangen zij om er voor altijd te blijven. De tussenstop die door Paolo en Tiziana wordt beschreven als een magisch stukje land, zo mooi en wild, vol met contrasten, precies zoals de prachtige geur die het inspireert. Varend langs de karakteristieke baai, komt plots het silhouet van Capri uit het niets, gevolgd door de idyllische eilandjes Procida en Ischia.

De parfum is geïnspireerd op de koele avonden in de zoute zeelucht, een vrucht van eeuwenoude traditie, met zijn hemelse goddelijke geuren. Een brullende brand die tijdens de zwarte nacht oplaait op de top van Zaro klif, die zijn schaduw werpt op de zee. Gecombineerd met de eerste waarnemingen van de beroemde citrusvruchten van Sorrento, met op de achtergrond de thijm, jeneverbes en de Engelse lavendel. De hint van het zeezout combineert het parfum met een gevoeld van unieke frisheid.

TOP NOTEN: Sorrento Citroen, Bergamot, Limoen, Thyme & Lavendel
MIDDEN NOTEN: Zout, Ylang-Ylang, Lily of the Valley, Hyacint & Kardemom
BASE NOTEN: Eik Mos, Sandelhout, Rode Patchouli & Cedar

Benieuwd waar TIZIANA TERENZI bij jou in de buurt wordt verkocht? Kijk hier voor de verkooppunten.

Related Posts

No comments yet.

Geef een antwoord

Comment


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt