DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
Tiziana Terenzi Eclips & Porpora parfum fall 2017

NIEUW! PORPORA & ECLIX

By Stephanie Helmer

Posted in ,

Nieuw binnen de LUNA Collection!

Tiziana Terenzi_Porpora Parfum musthave

PORPORA  (de rode maan, af en toe te zien bij de kust van Catolica, Italië)

Het parfum is geinspireerd door de magnifieke verschijning van de Rode Maan, welke soms verschijnt als een rode bal van licht vanachter de horizon. Waarschijnlijk het meest magische en mysterieuze beeld in het geheugen van Paolo en Tiziana, die hen herinnert aan hun jeugd, de meest vreedzame en onbezorgde periode in hun leven. In de tuin om het huis was een enorme mooie plek vol met rozen. Grootvader plukte, samen met zijn kleinkinderen, de rozen en maakte hier zijn Rose Absolu van, op een vuur van walnoten hout. Op een avond nog steeds onder de indruk van de rijkheid van de extractie zien zij een spetterende Maan uitbarsten in een vloed van licht. Een purper rood licht, vlammend en majestueus zo dichtbij alsof het op hen valt.

Het parfum opent met Rose Absolu gecombineerd met Framboos , Kaneel en Kruidnagel. Het boeket van de top wordt ondersteund met Bulgaarse roos, Wierook, Patchouly en Papaver. Het vuur komt terug in de basis met Walnoot, Myrrhe en Amber tonen.

TOP NOTES: Rose Absolute, Raspberry, Cinnamon, Cloves
MIDDLE NOTES: Bulgarian Rose, Poppy, Incense, Patchouli
BASE NOTES: Chestnut Wood, Benzoin, Amber, Musk & Myrrh

Tiziana Terenzi_Eclips Extract parfum

ECLIX  (de zonsverduistering)

Een bijzondere verduistering die elke 32 maanden plaats vindt in de hemelse cosmos en die veschillende beschavingen beangstigden. Dit cosmisch fenomeen gaf Paolo en Tiziana het gevoel alsof de duisternis hen opslokte, hun vriendelijke vriend de maan. Hun grootvader voelde aan hoe zij zich moesten voelen en rond een houtvuur van eikenhout legde hij dit fenomeen uit. Dit is de basis geweest voor Eclix, het parfum van de Zwarte Maan.

Net als de warme omarming, gevangen in een ondoorgrondelijke zwarte fles met een juwelen dop opent Eclix met de zoetheid van de kostbare Tahitiaanse vanille vermengd met Amandel, Citrus en de Mandarijn van Calabrië. De tonen van Iris verrijken het boeket in de top. De Viooltje en Witte Lelie zorgen voor de verfijning naast de ruigere Petitgrain. Het voelt tegelijkertijd als een warme Kashmere deken. De houttonen gecombineerd met Amber en Musk staan voor het fenomeen van de Zwarte Maan.

TOP NOTES: Vanilla Tahiti, Almond, Iris, Tangerine, Lemon
MIDDLE NOTES: Lemon, Violet, White Lily, Petitgrain
BASE NOTES: Sandalwood, Cedar wood, Iris root, Musk & Amber

No comments yet.

Geef een antwoord

Comment


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt