DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

PORPORA

By Robert

Posted in , , | Tags : , , , ,

PORPORA

Het parfum is geinspireerd door de magnifieke verschijning van de Rode Maan, welke verschijnt als een rode bal van licht vanachter de horizon. Waarschijnlijk het meest magische en mysterieuze beeld in het geheugen van Paolo en Tiziana. Het herinnert hen aan hun jeugd; de meest vreedzame en onbezorgde periode in hun leven.

In de tuin om het huis was een enorme mooie plek vol met rozen. Grootvader plukte samen met zijn kleinkinderen de rozen en maakte hier zijn Rose Absolu van op een vuur van walnoten hout.
Op een avond nog steeds onder de indruk van de rijkheid van de extractie zien zij een spetterende Maan uitbarsten in een vloed van licht. Een purper rood licht, vlammend en majestueus zo dichtbij alsof het op hen valt.

Het parfum opent met Rose Absolu gecombineerd met Framboos , Kaneel en Kruidnagel. Het boeket van de top wordt ondersteund met Bulgaarse roos, Wierook, Patchouly en Papaver. Het vuur komt terug in de basis met Walnoot, Myrrhe en Amber tonen.

Porpora Tiziana Terenzi (2017)

Maria van Geuren: ‘Kijk, ik krijg echt kippenvel. Zo chic. Een echte uitgaansgeur. Sommige zeggen ‘ruikt naar sauna’… ik ben niet snel beledigd, maar…’.

Geurengoeroe: ‘Maria heeft gelijk. Portrait of Lady in overdrive. Voller, rijker, onstuimiger, ongepolijst en toch zit er een enorme chique laag onder. Zo’n geur die je graag op een feest wilt ruiken, dat je langs iemand loopt en denkt ‘mag ik even met je praten.’

de rode maan, af en toe te zien bij de kust van Catolica, Italië

TOP NOTES:
Rose Absolute, Raspberry, Cinnamon, Cloves
MIDDLE NOTES:
Bulgarian Rose, Poppy, Incense, Patchouli
BASE NOTES:
Chestnut Wood, Benzoin, Amber, Musk & Myrrh

Related Posts

SAFFRAAN

Comments are closed.
btt