DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

BRERA 6

Description

Sinds 1984, in het hart van de rive gauche van Milaan, is er een speciale plaats waar de parfumcultuur ontstaat en bloeit: Brera 6.
Hier ontstaat een exclusief gamma van compromisloze geuren, geïnspireerd door de geschiedenis en de identiteit van de stad. Ze wekken emoties op met een directheid en levendigheid die alleen mogelijk zijn door de magie van het parfum.

Luca Maffei "neus" parfumeur voor brera6 parfums.

Jonge belofte van de Italiaanse parfumerie, Luca Maffei wordt bij het familiebedrijf "gegrepen door de charme van de grondstoffen en de mysterieuze alchemie waarmee ze zich verenigen" en begint een individuele opleiding bij Françoise Marin, voormalig directeur van de prestigieuze parfumschool van Roure (Givaudan) in Grasse. Terug in Italië, treedt hij in dienst bij M & M Fragrances en tekent de eerste geurcreaties. Luca Maffei is ook verantwoordelijk voor de award winning Black Pepper & Sandelwood van ACCA KAPPA, parfums gecreerd voor Nobile 1942.
In mei 2014 werd Luca Maffei aanvaard als lid van de prestigieuze SFP Société Française des Parfumeurs, een vereniging die de belangrijkste namen van de wereldparfumerie samenbrengt. Hij won de prestigieuze "The Art and Olfaction Awards" in Los Angeles in 2015 en in 2016 met zijn originele creaties, waarmee hij op het terrein zijn vaardigheden van "neus" parfumeur van grote waarde demonstreerde. Hij is momenteel werkzaam als Master Perfumer bij Atelier Fragranze Milano.

btt