DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

CAMPOS DE IBIZA

Description

Al sinds 1981 ontwikkelt Campos de Ibiza exclusieve producten voor een groeiende en selectieve clientèle. Campos is meer dan een winkel en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een compleet lifestyle concept. De winkel in Marina Botafoch op Ibiza is hierop een logisch vervolg. Mede dankzij dit succes en de vraag vanuit het buitenland zijn de geuren van Campos de Ibiza ook in diverse andere landen verkrijgbaar.

Op Ibiza zijn de producten bekend geworden door de elegantie en tijdloosheid en gelden ze als het juweel van de Mediterranee. In korte tijd heeft de geurlijn zich ontwikkeld tot een klassieker, die niet meer weg te denken is uit het straatbeeld.  Exclusiviteit speelt daarbij een sleutelrol.

Het geheim van de traditionele productie schuilt in het gebruik van de beste ingrediënten van het eiland: van roos tot mandarijn, jasmijn, amandel, vijg en ceder. Elk ingrediënt, gebruikt volgens de pure traditie, transformeert in een meesterwerk van verschillende geuren.

MANDARINA

Citrus vruchten en zeker mandarijnen bevinden zich onder de fijnste producten, die op dit vruchtbare eiland geproduceerd worden.

 

CEDRO

Gedurende vele decennia werd het eiland van origine bewoond door de Phoenicians. Deze beroemde handelaren, afkomstig van Syrië en Libanon verkochten cederolie aan de Egyptenaren.

ROSA

Veel bloemen symboliseren de Mediterranee, in het bijzonder rozen, die in elke tuin op het eiland te vinden zijn in een overdaad aan kleuren.

 

JAZMIN

Een echte damesgeur die door de Spanjaarden naar de rest van Europa is gebracht. Jasmijn staat voor witte bloem in het Perzisch. Het wordt alom geassocieerd met het eiland Ibiza, ook wel “White Island” genoemd, waar de jasmijnbomen rijkelijk bloeien.

FIG

Deze vrucht werd door de Romeinen meegebracht en in eerste instantie voor medische doeleinden gebruikt.

ALMENDRA

Voor de bewoners van Ibiza is de amandel één van de belangrijkste inkomstenbronnen. Jarenlang vormde de amandel ook de basis in de keuken van de eilandbewoners. In de maand februari is het eiland overgoten met roze bloesem van de amandelbloem en dat is het begin van de lente. Een bloemenboeket van jasmijn, viooltjes en lelie van dalen wordt verpakt in de zachte geur van amandelbloesem.

btt