DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

MIRUMest

Description

Fantasie is de collectie van MIRUM est, deze twee woorden betekenen verbazing en fantasie in oud Latijn. Het is een concept met betrekking tot een steeds veranderende realiteit, doelbewust negeren van de voorspelbare parfum categorisatie in mannelijk, vrouwelijk en unisex: het overwint weliswaar dit stereotiepe idee, vervangt het door “karakterparfums”, rijk aan individualiteit en psychologische variëteit. Karakter en niet geslacht is het uiteindelijke doel. De creaties zorgen voor de psychologische behoeften van hun dragers: vrije geesten ademen spontaniteit, hartenbrekers moeten betoveren en Dominus domineren.

MIRUM est lanceert parfums voor persoonlijkheden, the perfume of personality.

DOMINUS (GROENE FLES)

Dominante personen houden van het leven, staan ​​open voor nieuwe ervaringen en participeren en promoten altijd initiatieven, ook al zijn ze zich bewust van hun limieten. Ze zijn ambitieus maar niet roekeloos. Ze worden bewonderd omdat ze onbevreesd zijn! Ze hebben zelfvertrouwen, weten precies wat ze zoeken en zijn niet bang voor aandacht en betrokkenheid. Zij zijn geboren leiders. Bezit verhoogt de achting en het zelfvertrouwen. Hun zintuiglijke waarneming is bitterheid en hun affectieve inhoud ligt in hoogmoed. Spanning werkt als een barrière waarachter opwinding zich uitbreidt. Een gevoel van trots, bewuste superioriteit, macht en overheersing over gebeurtenissen. In ieder geval het gevoel in staat te zijn dit te kunnen leiden.

WOODY - CITRUS – LIME: Bittere sinaasappel, roze peper, pepermunt, cassis, Ylang Ylang, jasmijn, cederhout, patchoeli, ambertonen, mos, Nardus (wortel)

RUBACUORI (RODE FLES)

Hartenbrekers houden alle voordelige emoties voor zichzelf. Ze verbergen hun diepste gedachten en gevoelens en onthullen alleen diegenen die hen kunnen helpen om hun bestemming als hartenbrekers te vervullen. Hun karakter is een vitale kracht, vol nerveuze energie en het imiteren van het verlangen in al zijn vormen: de behoefte om resultaten te bereiken en te slagen, begeert gulzig alles dat hen helpt hun passies voluit en met intensiteit te leven. Gekenmerkt door de spontane impuls, door pure wilskracht, door alle vormen van vitaliteit en kracht, maar vooral door de seksuele drift die hun verleidingsinstincten triggert. Hun zintuiglijke waarneming is eetlust en hun affectieve inhoud ligt in verlangen.

BALSAMIC - GOURMAND – SPICY: bergamot, saffraan, citroen, roze peper, elemi, roos, kruidnagel, Peru balsem, Benzoë, Tolu-balsem, labdanum, ambertonen

SPIRITO LIBIRO (BLAUWE FLES)

Vrije geesten handelen spontaan, los van reguliere sociale regels. Vrije geesten negeren degenen die wijzen op hun gekheid en doen wat ze willen, moedig hun droom nastrevend. Terwijl ze grondig hun verlangens onderzoeken en alles loslaten dat hun vrijheid kan beperken. Tegelijkertijd brengen ze een gevoel van identiteit over. Een mystieke vereniging van diverse soorten, een diepe emotionele intimiteit die zich aftekent naar een totale samensmelting tussen individuen en de ruimte om hen heen. In zekere zin dragen ze de betovering, een magisch gevoel waarbinnen mensen voldoening vinden.

Hun zintuiglijke waarneming is spontaniteit en hun affectieve inhoud is zelfrespect.

BLOEMIG- FRUITIG- MUZIEK: Bulgaarse Roos, Lychee, fruittonen, vanille, jasmijn, lelietje van dalen, patchouly, mos, ambertonen

 

btt