DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

NEJMA

Description

Nejma, een ster werd geboren …

Een sprankelende ontmoeting … Het is in Nice waar Marie-Lise Bischoff en Christian Bousidan elkaar ontmoeten. Tieners evolueren ze beide in hetzelfde universum. Volwassen worden, hun lotsbestemming scheiden ze volgen hun eigen weg … Marie Lise Bischoff heeft de passie voor sterren.

‘Nejma’ zo noemde de grootmoeder van Marie-Lise haar teder toen ze nog een kind was. Later, gefascineerd door sterren, brengt ze nachten door met het overwegen van de beroemde sterrennacht van de Baai van Engelen van Nice. Volwassen, ze komt nog dichter bij sterren door te werken in een luchtvaartmaatschappij en haar professionele leven voort te zetten in het communicatiebureau van het departement Alpes-Maritimes.
Naast een rijzende ster van de stad Nice en zijn regio …
Ze raakt de sterren met haar vingertoppen aan.

In de loop der jaren ontdekt Marie-Lise een passie voor parfums; normaal lijkt het wanneer je een paar kilometer verderop opgroeide in de parfumstad Grasse. Ze besluit dan om het tot haar zaak te maken en wordt distributeur voor Zwitserland van een beroemde parfumeur van de Place Vendôme in Parijs.
Na een schitterende carrière als sales manager voor prestigieuze labels als Dior, Dior Lingerie, Gotex, Golden Lady. Christian Bousidan is een expert in het universum van luxe. Deze ervaring dient nu zijn passie voor de Beautiful, the Rare … The Perfume.

Vandaag verzamelt hun ster hen rond een gemeenschappelijke passie. Marie-Lise Bischoff en Christian Bousidan lanceren een nieuw sterrenbeeld in het universum van parfum en plaatsen de ster Nejma binnen ieders bereik.

Nejma, een olfactieve odyssee
Zo’n inspirerende muze, als een schitterende ster door haar helderheid, Nejma begeleidt de reizende reizigers naar de wegen in het oosten, Byzantium en de Provence om hen het geheim van haar goddelijke elixer te bezorgen, haar schoonheid beschermd door een sculpturale glazen kast, Nejma trillen zo’n belofte van eeuwigheid.

Meer dan een naam, een mythegeur.
Tijdens een reis naar het Verre Oosten bezoekt Marie-Lise Bischoff het lezen van een Arabisch verhaal en raakt ze in de ban van haar heldin. Nejma (het lot of toeval), een schepsel van stralende charme en een onzegbare schoonheid die als een muze haar inspireert om een ​​heel nieuwe lijn parfums te creëren.

Gevangen door privé om uiteindelijk op een slavernijmarkt te worden verkocht, is het Nejma tussen andere prachtige gevangenen, zal de Vizier kiezen voor haar adembenemende schoonheid, haar spontane zoetheid en het betoverende parfum dat natuurlijk wordt uitgeademd door haar lichaam.
Van de unie van Nejma en de Vizier, werden 7 meisjes geboren, allemaal geweldig. Om hulde te brengen en hun moeder te vereeuwigen, probeerde elk van hen het parfum van de moeder te herscheppen. Dit is de manier waarop zeven geuren werden gecreëerd, verschillende ingrediënten mengend maar altijd vergezeld door de Aoud in de kostbare en hete geur, van oosterse charme.

Nejma, 1 ziel, 7 eindes
Het universum van Nejma is gemaakt door mysterieuze geuren uit verre landen vermengd met de Aoud, die markeert met zijn opdruk 7 geuren van het bereik, om nieuwe olfactieve symfonieën te creëren, jasmines van Arabië (Sambac) of Egypte, Ylang-Ylang, Rose of Ottomane , Sandalwood Mysore, Vetiver … De zuiverste, zeldzame en kostbare essenties harmoniseren rond Nejma in het respect van oude parfumtradities, een kunst, unieke creaties gecomponeerd door virtuozen. (Jean NIEL)

De universele geur Nejma is resoluut gemixt, zodat iedereen kan vinden welke elke persoonlijkheid op zijn best onthult en haar gedurende dagen, seizoenen en jaren zal vergezellen.
Nejma meer dan een fles, een juweel. Wanneer aroma rijmt met kunst, wanneer een parfumwinkel een sieraad wordt.
Een uniek symbool, een handtekening.

Het symbool van de ster gegraveerd in goud op elke fles als een zegel, een schitterend licht in de oneindigheid, het universele symbool van het ene land naar het andere hebben we het Nejma, Ster, Zvezda, Stella, Stern, Bintang genoemd.
Onbereikbaar en toch fonkelend voor iedereen …
Zo’n faraonisch beeldhouwwerk dat de antieke, moderne en tijdloze piramide vertegenwoordigt, de kolf door de zuiverheid van de lijnen, waar alleen de dalende kleuren de bestemming bepalen, is een fles, een juweel door de grootsheid van de grafische weergaven.
Tanagra schepsel in een gebed of zich verheffen uit zijn vierkante basis verankerd in de aarde, die de vier elementen, vier hoofdpunten vertegenwoordigt en naar het firmament klimt, en de goden een rust biedt in het licht van de eeuwigheid.
De zwarte en gouden fles, van een sobere luxueuze aanraking, sensueel, bevat in haar hart de ziel van Nejma.

Nejma_Collection-1024x521

Details

Category

Launch Project
btt