DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

RAJANI

Description

RAJANI

RAJANI betekent "nacht" in het Sanskriet. RAJANI is een collectie van hypnotiserende parfums en gecreerd door Rafaella Tarana.

Alle parfums roepen een sensatie van heldere duisternis. De legende zegt dat de panter, symbool van het merk, alleen jaagt bij volle maan. De zoete en bedwelmende geur van haar klauwen zijn aantrekkelijk voor haar prooi, waardoor zij zeer effectief is in het vangen van haar prooi.

OLTRENERO

Donkerder dan zwart. Zoals in de werken van Pierre Soulages, op wie deze term van toepassing is.

Een geur voor mannen die nergens bang voor zijn, zelfs niet voor het dragen van een geur  waarvan de dominante noot de roos is. Een kenmerkende geur voor alfamannen en voor de vrouwen die van hen houden.

OLTRENERO is RAJANI hart van duisternis.

mandarijn, salie, bergamot, turkse roos absoluut, patchouli, wierook, roze peper, ambergrijs, vanille, cederhout

O-FU-JING

De naam doet denken aan het oude Shangai en de morbide atmosferen van opiumbollen. O-Fu-Jing in het Mandarijn betekent ZWART GIF en het is het synoniem voor opium. De speelse maanzaad tonen leiden tot een andere en ‘out of the box’-interpretatie: O-Fu-Jing is een bloemige geur waarvan de moderniteit ontwapenend is. Bergamot en Grapefruit maken het fris en de Osmanthus en Ylang Ylang maken het dromerig.

Wierook, Vetiver en Ambergris vangen dit luchtige boeket en maken het draagbaar voor zowel mannen als vrouwen.

Gin Tonic, cacaobonen en benzoë voegen aan deze caleidoscopische jus onverwachte accenten toe.

Het resultaat is uiterst innovatief, scherp elegant en perfect gekalibreerd

MOROCCO

Een  weelderige, oosterse, kruidige roos. Een wilde en berbergeur, zoals Dades defiles, waarvan de rozen zijn gekozen voor de hoofdtonen. Marokko is kleurrijk, helder en intens. Om het met Yves Saint Laurent te zeggen “vóór Marrakech was alles zwart”.

Dus, na Oltrenero, en zijn donkere roos-concept, onderzoekt Rajani een ander reuk- en chromatisch alfabet. In Marokko smelten boeket persoonlijke ervaringen zoals reizen en herinneringen samen met artistieke inspiratie en suggesties: Bertolucci’s A Tea in the Desert, de rust en luxe van de ryads van Marrakech, Marlene Dietrich in Marokko en Delacroix gouaches van oude souks. Dadels Rose-tonen worden gemengd in wulpse torens met Mint, Safran en een ongewone

Dadels, rhum, thee, tabak en sandelhout voegen kracht en fascinatie toe, terwijl cederhout en donker hout et parfum sluiten met een droge en elegante noot.

GOA

Maak jezelf los. Trek je instappers uit en je vest met dubbele rij knopen. En draag GOA !.

GOA is een wandeling op blote voeten op een woestijnstrand, een verademing. GOA het is een weekendgeur, waar zoute golven worden afgewisseld met geritsel van dennennaalden in de wind. Een nieuw lavendelconcept: elegant, eigentijds en met een vleugje duisternis.

hesperidate en ozonische tonen, geranium, lavendel, grove den, amandel, patchouli, witte musk, vetiver

btt