DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

SIMIMI

Description

Mireia Navarro, eindeloze droomster wist altijd al wat ze wilde. Slechts 3 jaar oud beleeft ze veel plezier aan het mengen van parfums, zeep en crèmes. Haar ondernemerschap deed haar besluiten om aan de “Esade Business School” in Barcelona te studeren. De eerste stap op weg naar haar droom.

Simimi is geboren om de kunst mogelijk te maken al deze liefdes in kostbare flessen parfum te bewaren.
De herinneringenverzameling van momenten van liefde. Liefde. In al zijn vormen. En kleuren.

Van de primaire en meest zuivere liefde tot de ultieme en meest mystieke liefde. Een universum van gevoelens getransformeerd in geurende dromen. De complexiteit en onberispelijkheid van liefde maakt dit project geweldig. Simimi wil verschillende geuren aanbieden om momenten van liefde door herinneringen te bestendigen. Dus er moet een geur zijn voor elke soort liefde. Voor elke stemming. Voor elke gelegenheid.

De bloem

Hier is geen geur van liefde zonder dit elixer. Simimi gelooft in de bloem die liefde belichaamt: klein, wit en met vijf harten op de plaats van bloemblaadjes. Het is de geur van liefde. Het is de bloem van Simimi. Puur en delicaat, de bloemenboog omarmt het hele merk. Het is aanwezig in het logo, de doppen en zelfs in elk van de geuren met enkele druppels van dit elixer.

Stellaria Holostea, ook wel ‘oerrella’ in het Spaans genoemd, is de belangrijkste bloem rond het huis van Mireia Navarro, in de buurt van Barcelona. Ze is verliefd op deze zoete bloem van jongsaf aan, en nu neemt het deel aan haar project. Verleden, heden en toekomst samen.

Simimi, wordt een collectie, een verzameling van momenten van liefde. Achter elke parfum, het verhaal van een vrouw, waaraan het parfum haar naam dankt. Allen gekozen voor de reflectie  van de liefde.

Simimi lanceert haar collectie:

SIMIMI AMOUR INTENS: Het Extrait de Parfum: Gouden fles. Gouden parfum.

Warm en rijk als een zachte orkaan om uw huid te zuiveren. De beste ingrediënten, in de hoogste concentratie, voor een groot, langdurig effect.

 

Memoires D’ANNA fris – fruitig

Het verhaal van Anna Jarvis, een liefdevolle dochter, die als eerbetoon aan haar moeder’s wens de Moederdag in 1907 in West Virginia in het leven roept. Ze heeft hard gewerkt om als eerbetoon aan alle moeders haar waardering uit te spreken voor al hun bijdrage.

Zoete droom van meloen, ananas en groene appel, het belangrijkste fruit in West Virginia. Bloemig in het hart van de geur herinnerend aan het traditionele geschenk voor Moederdag,  de anjer, Anna’s moeder favoriete bloem. De dry-down is bijzonder soepel en warm, net als de armen van een moeder. De eeuwige hulde aan alle geliefde moeders.

Top Noten: Groene appel, meloen, ananas, Violetblad. Hart Noten: jasmijn, Lelietjes van Dalen, perzik, water tonen, Tuberose, anjer. Basis Noten: musk, sandelhout, vanille, Stellaria Holostea * , Tonka Bean.

  • Stellaria Holostea, Grootbloemmuur is een kruidachtige, vaste plant uit de anjerfamilie. Het bloempje is wit en staat symbool voor de collectie van SIMIMI, zie de dop van de fles. Het is een bodembedekker en in het late voorjaar (april-juni) komen er grote krijtwitte bloemen aan.

 

REVE de SISA  zoet – bloemen

Het verhaal van de kracht van een liefdevolle moeder, Sisa, die gekleed als een man, woonde en werkte, om haar dochter te beschermen en een toekomst te geven. Ze kreeg het moederschap award 2015 in Egypte. Sterk karakter gecombineerd met de zachte aanraking van een liefdevolle moeder: sandel hout en musk, bruine suiker en toffee. De poederachtige indrukken en de zoete en kruidige tonka bonen, een fata morgana in de woestijn. Alles begeleidt door de geur van de liefde in moedermelk, vanille. Het geheugen van een zoete droom.

Top Noten: Toffee, ananas, Galbanum, oranjebloesem. Midden noten: jasmijn, roos, Heliotrope, Stellaria Holostea. Basis Noten: vanille, muskus, Tonka boon, Toffee, sandelhout.

 

ESPOIR de ZHANG Floral – Oriental

Het verhaal van Zhang, de inspirerende moeder van Mencius, die de meest beroemde filosoof Confucius werd, zorgde voor liefde en goed onderwijs. Zij werd een model van het zwangerschapsverlof in China. Verhouding tussen de verschillende geuren en de oosterse cultuur: jasmijn, vanille en witte musk. Heel lief openen, zoals de glimlach van de geleerde, dankzij gemalen kokos en pruim. De geur van kostbare bloemen omhult u als een zachte deken.

Top noten: Kokospoeder, Pruim, anijs Midden noten: jasmijn, wilde roos, Lily of the Valley, Tuberose Basis noten: White Musk, vanille, amandel, Tonka Bean, Stellaria Holostea.

 

KLAVDIA aromatisch woody

Het verhaal van mooie driehoeks liefde tijdens de Tweede Wereldoorlog tussen Klavdia, Yasaburo en zijn vrouw Hisako. Oorlog en het lot van de Russische vrouw, in het Japans symbool van liefde en opoffering.
Een man tussen twee vrouwen, twee geliefden. Vrouwelijk met een mannelijke hint benadrukt door kruidig aroma en tabak. Fris in de opening door bergamot, lavendel, neroli. Geïnspireerd op de vooruitgang van de stad, waar Klavdia en Yasaburo hun liefde deelden. Het zwoele hart van Klavdia in amber gris en patchouli.
Het lot van drie zielen in een flesje van passie.

Top Noten: Kalk, lavendel, Bergamot, Neroli, Stellaria Holostea. Midden Noten: tabak, kruidnagel, foelie, Eucalyptus olie, Cedar, roze peper, saffraan. Basis Noten: Musk, Patchouli, amber gris, vanille.

 

CANDELA orientaals woody

Het verhaal van ballet vertaalt naar tonen van een geur, met een duidelijk Andalusisch karakter. De spelers verhouden zich als een liefdesverhaal zonder limiet. Alleen een verlossende kus van echte liefde kan deze betovering verbreken. Een kus van ware liefde tussen goed en slecht.

Deze orientaals houtig parfum is de vertaling van het ballet en orkest El Amor Brujo (bekent als The Bewitched Love) tussen muziek en geur.

Het gevecht van twee geliefden om samen te zijn. Twee verschillende zielen, Candela en Carmelo belichaamd in een wervelende kus. De Andalusische flamenco heeft een arabische noot verkregen door Amber, Damaskus Roos en leer. Complex maar vriendelijk. De kracht van musk en de gekruide citrus tonen in de top zorgen voor een magisch evenwicht.

Top Noten: bergamot, koriander, saffraan, Kruidnagel. Hart noten: Damaskus Roos, Amber, leer, Stellaria Holostea. Basis Note: Patchouli, Sandelhout, Gayac hout, Virginia Ceder, Peru Balsem, Labdanum, Tonka boon, Musk.

btt