DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

VCANTO

Description

VCanto, uitgesproken als  Quinto Canto , is onderdeel van de Terenzi familie. Een familie die al meer dan 700 jaar vlakbij ‘Castello di Gradara’ woont – een van de oudste kastelen van Italie. Beschermd door twee muren waarvan de buitenkant bijna 800 meter uitstrekt, gelegen in een heuvelachtige en beboste omgeving met uitzicht op de Adriatische Zee. Vanuit hier trok de familie Terenzi – generatie op generatie – de wereld in om die te ontdekken, zonder ooit hun thuisland te vergeten: de fluweelblauwe golven van de zee, de creatieve energie en de liefde voor schoonheid – elementen die tekenend zijn voor de geuren van VCanto. De liefdesgeschiedenis uit het 5e gezang van de Goddelijke Komedie – Dante Alighieri – is de inspiratie voor deze zinnelijke collectie.

GREEN Velvet Collection

De GREEN Velvet collection is gebaseerd op de giftige planten; ARSENICO | CURARO | RICINA

RED Velvet Collection

De RED Velvet collection is gebaseerd op de giftige planten; LUCRETHIA | MANDRAGOLA | CICUTA | STRICNINA | STRAMONIO

Blue Velvet Collection

Kashmire

Een omhullende en rustgevende geur die is als een onzichtbaar schild dat symbool staat voor het compromisloze karakter van de drager. Kashimire geeft kracht en positieve energie, en beschermt ons tegen de draken die we op ons pad tegenkomen. – de warme hand die voelt net voor de kus – amber/musk – dicht bij elkaar.

Soort geur: oosters (warm-kruidig)

Amans

De zachte maar felle aanraking van lippen die je rillingen bezorgt. Een parfum met een sterk aromatisch en intrigerend karakter dat verbaast en verrast door zijn complexiteit. – lovers vanilla – gourmand – mint.

Soort geur: kruidig-aromatisch in een wolk van frisheid

Magnificat

Een liefaardig, delicaat en toch gedecideerd parfum. Het smelt twee tegenpolen samen - amber en gourmand - harmonieus samen in een eenheid vol pracht en overdaad.

Soort geur: zacht amber-oosters

Cor Gentile

De twee 'deugden' die aan de basis van dit parfum stonden zijn gratie en goedhartigheid. Met andere woorden een gelukzalige creatie waar een vol bloemenakkoord in perfecte balans is met kruidige en houtachtige nuances. Francesca heeft een groot en goed hart – anjer.

Soort geur: fluweelzachte bloemengeur

Ensis

Een parfum dat je lot bepaalt, een parfum dat door de krachten van de natuur wordt geleid. Ook al wil je het of niet; alle zintuigen worden er door geroerd. Ensis brengt je in contact met je eigen zachte, gevoelige kant. Aantrekkelijk en gevaarlijk.

Soort geur: groen-fruitige chypre met sensuele basis

Mirabile

Een parfum dot over de drager een geruststellend en vertrouwd gevoel laat neerdalen - zoals een streling van een moeder. Het heeft daarnaast de magische kracht om 'boze geesten' te weren. Vanille en rum – beauty van Francesca.

Soort geur: pittig gourmand

Irae

Mysterieus en provocerend. Een parfum dot door zijn structuur ons kan leiden tot de onbekende en verborgen dieptes van onze ziel. Voor vrouwen en mannen die nergens voor terugschrikken en Irae direct op zijn juiste waarde weten te schatten.

Soort geur: onorthodoxe bittergroene geur op houtbasis

Mastin

Een rijke en weerbarstige geur met persoonlijkheid op basis van kostbare houtsoorten. Gemaakt voor personen die zich niet willen conformeren en het lot in eigen handen nemen. Mastin – de hoofdtoren en de wet – witte oud en saffraan – invasie van de Turken, gedragen geur door Turkse echtlieden op hun trouwdag.

Soort geur: klassiek bloemenparfum op basis van hout met sterk oud-accent

 Alibi

Een sterk en pittig parfum dat je eigenwaarde laat groeien, je persoonlijkheid en karakter onderstreept. Alibi creëert een mysterieus aura van onweerstaanbare sensualiteit. – excuus- zij lagen op bed het boek van Lancelot te lezen – rook en leer.

Mea culpa

Een scherp en krachtig aroma dat de toch al sterke persoonlijkheid van de drager onderstreept. Mea Culpa is het tegenovergestelde van lief en onschuldig. Eerder brutaal en eigengereid. Als je de compositie goed doorgrondt, dan geeft het je een positieve energie en stelt je in staat om je ontembare veroveringsdrift voort te zetten. – mijn fout, maar geen spijt – patchoeli + oude doos vol herinneringen

Soort geur: stevig en aards patchoeliparfum

btt