DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
ParfumMusthave_Perdizione_Nobile1942

Parfum Musthave #2 · Perdizione

By Stephanie Helmer

Posted in , | Tags : , ,

Een nieuw jaar, een nieuw parfum en uiteraard een nieuwe parfum musthave. Dit keer met Neroli in de hoofdrol. De relatief warme dagen afgewisseld met een paar koude nachten vragen om een parfum die je warm houdt, maar toch de sprankelende energie heeft.

PERDIZIONE

Dit parfum draait om Neroli, een essentiële olie dat wordt geproduceerd uit de bloesem van de bittere sinaasappelboom. Het zoete enigszins wat metaalachtige neroli zorgt voor een sensuele tint aan het parfum. Dit verfijnt met de zoete yang-ylang en de elegante jasmijn doen je verdwalen in je eigen gedachtes. Een moment waarbij verloren zijn niet noodzakelijk een slechte zaak is en eigenlijk wel een bevrijdend gevoel geeft om je even helemaal te laten gaan.

Verlies jezelf met plezier

Een licht en fris briesje, misschien een voorteken van een naderende storm, brengt de geur van Bergamot en Grapefruit met zich mee, die ons terugbrengt in de tijd, naar aangename en zorgeloze momenten.

De Neroli en de Oranjebloesem vullen de lucht met lichtgevende en sensuele geuren, opgewarmd door de bedwelmende toon van de Ylang-ylang, dezelfde die we hebben gehoord op een verre zomeravond.De elegante en vrouwelijke jasmijn past perfect bij de musk, waardoor het hart klopt tot het geheugen van een mooie, stralende en verdwijnende figuur.

Het zuivere en pure cederhout , samen met de vanille, een geruststellend erfgoed uit de kindertijd, leiden in een wandeling op het strand om verloren sensaties te vinden vol zorgeloos dat er niet meer is.

TOP NOTES: Grapefruit, Bergamot en Lavendel
MIDDEL NOTES: Ylang-Ylang, Rose, Orange bloesem en Neroli
BASE NOTES: Cedar, Vanille en Musk

Nobile 1942 Perditzione

Het merk achter Perdizione, NOBILE 1942, kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Tweede Wereldoorlog. Ondank de moeilijke tijden besloot Umberto Nobile zijn hart te volgen en een eigen parfumerie te openen in Rome. Echter bleek de oorlog er voor te zorgen dat niet alle merken zo makkelijk verkrijgbaar waren. Hierdoor werd Umberto gedwongen om zijn eigen geuren te ontwikkelen en met succes! Hij bleek namelijk een talent te hebben voor geuren. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door zijn neef Massimo Nobile en diens vrouw Stefania Nobile. Alle parfums die zij ontwikkelen zijn een ode aan een speciale plek of gebeurtenis in Italië.

Related Posts

Comments are closed.
btt