DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

ADAM

By Robert

Posted in , , ,

Imperial Parfums presenteert trots “Adam,” een geur die de ziel van Dubai vangt in een vurige fles. Dubai, een stad van weelde en contrasten, betovert zintuigen met een rijkdom aan geuren. Adam geïnspireerd op de liefde en de vurige passie die de stad met zich meedraagt.

De betoverende compositie van Adam opent met de heldere geurnoten van zoete sinaasappel, geïnspireerd door de zonovergoten straten van Dubai, waar het citrusachtige aroma de lucht opfrist. In het hart van “Adam” ontvouwt zich een sensuele symfonie van Turkse roos en jasmijn, een eerbetoon aan de rijke bloemenpracht die de tuinen van Dubai sieren, zoals de Miracle Garden. Bergamot voegt een sprankeling toe aan de compositie, wat doet denken aan de inspirerende lijnen van de moderne wolkenkrabbers, zoals de Burj Khalifa en Burj Al Arab, die de skyline van Dubai sieren. Ondertussen brengt vanille warmte en comfort, zoals de traditionele souks waar ambachtslieden al eeuwenlang hun waar verhandelen.

Terwijl “Adam” zich ontwikkelt, wordt de basis versterkt door muskus, een geur die doet denken aan de mystiek en de geschiedenis van Dubai, een stad die zich heeft getransformeerd van een bescheiden vissersnederzetting tot een wereldberoemd symbool van luxe en vooruitgang.

Geurnoten

Topnoten: Sinaasappel, Turkse roos, bergamot

Hartnoten: Egyptische jasmijn, Madagascar vanille, Oud akkoord

Basisnoten: Amber, zoete muskus

Comments are closed.
btt