DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

Spirit of Kings

Description

SPIRIT of KINGS

Spirit of Kings viert de esthetiek en geschiedenis van Europees vakmanschap en is een exclusief, internationaal luxemerk dat zijn inspiratie haalt uit de langdurige erfenis van artistieke uitmuntendheid, bevorderd door Engels koninklijk beschermheerschap.

Spirit of Kings marcheert naar de toekomst met een zelfverzekerde pas en streeft ernaar het heden te verrijken door een betoverend en legendarisch verleden op te roepen via haar moderne creaties.

Spirit Of Kings is een nieuw parfummerk en heeft  11 parfums als uitgangspunt die allemaal gelanceerd zijn in 2019.

De neus die aan de geuren heeft gewerkt is Christian Provenzano

 

 

ZAURAC

Zodra de prins de brief ontving en het zegel van zijn koninginmoeder erop zag, wist hij al dat de gezondheid van zijn vader ernstig achteruit was gegaan. Hij weigerde te wanhopen en besloot de gebruikelijke zesdaagse reis in vieren te maken.Voordat hij aan zijn reis begon, stuurde hij zijn trouwe bediende en metgezel op de gebruikelijke route een brief met een gedetailleerde beschrijving van zijn reis, voor het geval hem vertragingen of problemen zouden overkomen.

Agarhout, Kardemom, Sichuan peper Vetiver, Sandelhout, Tonkaboon Muskus, Amber Vanila, Amber

 

TABANA

Het verhaal gaat dat vele jaren geleden een oude koning, die nog gezond van geest en lichaam was, besloot om zijn heerschappij over te dragen aan zijn enige zoon. De prins stond bij het volk bekend als een intelligente en vriendelijke jongeman en bleek een waardige erfgenaam en een wijze keuze, vooral nadat hij zijn vader had geholpen het land te verjongen na een tien jaar durende oorlog. Om de troonsbestijging van de prins te vieren, besloot de koning een gedenkwaardige jachtexpeditie te organiseren, ondanks de protesten van de prins, die fel gekant was tegen de jacht op dieren voor het morbide plezier van mensen…

Saffraan, kardemom, bergamot, Agarhout Oud Leer, peper Ambergris

 

SAGIRA

Vele generaties geleden, in een tijd waarin mysterie nog de boventoon voerde in verschillende uithoeken van de wereld, regeerde er eens een koning over een kustrijk dat zijn fortuin maakte via de zee. De oudste dochter van de koning en hoofd van de zeestrijdkrachten bracht vaak weken op zee door om de veilige doorgang van de goederen van de natie te verzekeren.

Mandarijn Sinaasappel, Grapefruit, Perzik, Toffee Damastroos, Viooltje, Roos, Patchouli  Muskus, Mos

 

MATAR

Eeuwen geleden werd een oud koninkrijk geconfronteerd met een nationale crisis. De droogte had al vernietigd wat er over was van de gewassen, en omdat alle reserves bijna uitgeput waren, stond het land op de rand van een hongersnood. De koning verzamelde zijn meest vertrouwde adviseurs voor een vergadering waarin ze allemaal hun verslagenheid uitspraken, behalve een oud raadslid dat om een privé-audiëntie met de koning vroeg. De oude man vroeg hem om raad bij een oud echtpaar dat bovenop de grootste berg van het koninkrijk woonde en bij de dorpelingen bekend stond om hun vroomheid en wijsheid…

Bergamot, Zwarte bes, Appel, Ananas Berk, Patchouli, Roos, Marokkaanse jazmijn Ambergris, Muskus, Eikenmos, Vanille

 

KURSA

In het oude land, vocht een koning in een tijd van onrust en strijd om zijn land te beschermen. De vijand had de grenssteden al aangevallen en het was slechts een kwestie van dagen voordat hun monsterlijke vloot de hoofdstad van het kleine kustland via de zee zou plunderen. De koning zocht raad bij de wijzen van zijn koninkrijk, die hem unaniem adviseerden om voorbereidingen te treffen zodat het volk de bergen in kon vluchten…

Muskus, Roos, Patchouli  Mandarijn, Frans, Labdanum  Agarhout

 

HADAR

Vele levens geleden werd een klein koninkrijk, beroemd om zijn overvloedige landbouw en lange rivieren, geregeerd door een wijze koning. De majestueuze bergen van het koninkrijk beschermden het tegen buitenlandse vijanden en deze geografie, in combinatie met het rechtvaardige beleid van de koning, stelde de burgers in staat om te gedijen en welvarend te zijn.

Op een dag bracht een groep senatoren van het koninkrijk hem het vreselijke nieuws dat een enorm leger sprinkhanen zich over de buurlanden verspreidde en hooguit een week nodig zou hebben om het hunne te bezoeken.

Citroen, Waternoten Roos, Suiker  Vanille, Suiker, witte muskus, Ceder

 

ERRAI

Er wordt verteld dat er eens in een ver koninkrijk een koning probeerde te herstellen van de dood van zijn koningin.

Zijn enige zoon, de prins, sliep het grootste deel van de dag na een lange nacht van drank en vrolijkheid, om ’s middags wakker te worden en zich bij zijn vrienden te voegen, allemaal kinderen van rijke landeigenaren, op zijn dagelijkse avontuur om zijn landgenoten te verwoesten.

De mensen vermeden hen koste wat het kost, want ze hadden de reputatie mensen te pesten en te vernederen, vooral de arme boeren die op het land werkten…

Citroen, Bergamot, Roos, Ozonachtige noten Bloemige noten, groene noten, Ceder Iris, Passie
Vrucht  Patchouli, Muskus, Vanille, Amber, Vetiver

 

ARRAKIS

Vele jaren geleden was een machtige koning op zoek naar een waardige erfgenaam om zijn nalatenschap te eren. Hoewel hij kosten noch moeite spaarde om de beste doktoren aan te trekken om hem hierbij te helpen, baarde zijn geliefde vrouw hem geen kinderen.

Dit veranderde een paar jaar later, toen ze hem een gezond jong meisje baarde dat het grootste deel van haar tijd doorbracht met het schaduwen van haar vader en het leren van dingen ver boven haar leeftijd. De jonge prinses was ook een fervent ruiter en bezat een paardenstal. Haar favoriete paard was een raszuivere merrie .

Grapefruit , Hout tonen  Ambroxan

 

ALUDRA

Er was eens in het oude land een koning die bij zijn volk bekend stond als rechtvaardig en welwillend. Zijn enige dochter, mooi en intelligent was op zoek naar een echtgenoot. De koning verordonneerde dat elke man met een huis en een beroep zijn kasteel moest bezoeken en zich aan de prinses moest voorstellen.

Bergamot, Rhurbarb, Litchi, Nootmuskaat Turkse roos, pioenroos, petalía, vainille, muskus  Haïtiaanse vetiver, cashmeran, ceder, wierook

 

 

ACAMAR

Het was een donkere dag in het leven van de koning toen hij het nieuws kreeg dat de laatste economische depressie, die zijn overleden vader voor zijn dood veel verdriet had gedaan, ook het grootste deel van de schatkist van het koninkrijk had uitgeput. Omdat hij geen oplossing voor deze crisis kon vinden, riep de jonge koning alle andere naburige koningen bijeen voor een raadsvergadering van de hoogste orde.

Op de dag van de vergadering, nadat alle koninklijke processies eindelijk waren beëindigd en de koning op het punt stond zijn welkomstwoord te geven, werd hij ruw onderbroken door de oudste van de bezoekende koningen, die het woord kreeg van de jonge gastheer…

Bergamot, Citroen Patchouli, Viooltje, Roos Muskus, Amber

 

ALTAIR

Het was een donkere tijd in de geschiedenis van twee oude koninkrijken, het ene bekend als het Land van de Zon en het andere als het Land van de Maan. Gescheiden door een bulderende rivier die zo oud was als de aarde zelf, waren de twee rijken verwikkeld in een onophoudelijke uitputtingsslag die beide naar vrede deed verlangen. De koning van het Land van de Zon zag de zinloosheid van verdere oorlog en bood een wapenstilstand aan, die de koning van het Land van de Maan graag accepteerde.

Citroen, Jasmijn, Gardenia, Ylang – Ylang, Bergamot, Amalfi, Mandarijn, sinaasappel, zwarte bes, truffel Jasmijn, Kruiden, Fruitige noten, Lotus, Gardenia, Ylang-ylang Patchouli, Muskus, Vanille, Amber, Vetiver

 

 

btt