DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
AccaKappa_MuschioBianco

ACCA KAPPA · Muschio Bianco

By Stephanie Helmer

Posted in | Tags :

De Muschio Bianco (White Moss) collectie van Acca Kappa is multi inzetbaar. Voor haar en voor hem. Deze brede collectie heeft, naast de topkwaliteit scheerproducten ook voor de dames goed verzorgende producten zoals de fijnste bodylotion en als topper de body butter. Zoals alle producten van Acca Kappa zijn deze zonder synthetische anti-oxidanten, geen parabenen, petrolaten (grondstof gewonnen uit aardolie), siliconen of genetische gemanipuleerde grondstoffen (GMO’s).

Lichaamscrème gemaakt met shea boter en dermo actieve ingrediënten uitsluitend van de botanische (plantaardige) herkomst. Karité (shea) is een inheemse boom die alleen in Afrika voorkomt. De ‘boter’ die is verkregen van koude persing van de zaden is beroemd om zijn cosmetische eigenschappen. Shea butter bevat vitamines A, B, E en F die anti-oxidant en anti-aging activiteiten bevorderen. Dat wat de ‘boter’ echt uniek maakt is het zeer hoge gehalte aan onverzeepbare stoffen. 

Deze botanische ingrediënten zijn de beste op het gebied van het stimuleren van de vorming van nieuw collageen in bindweefsel en hebben een zeer goede verstevigende werking op de huid, waardoor de huid meer elastisch wordt op hetzelfde moment. De ‘boter’ formule bevat een complex aantal botanische oliën, waardoor de crème rijker, meer voedende en hydraterend is. Het is een ware schoonheidsbehandeling voor het lichaam. Het dagelijks gebruik van Karité Body Butter  voedt, regenereert en beschermt de huid van het lichaam, houdt het natuurlijk gehydrateerd zonder dat het vettig is. Een ideale basis voor de (oudere) huid die snel droog is en waardoor een parfum niet zo lang blijft ‘hangen’. De geurbeleving wordt ook wel Aromatic Musk genoemd. Pot in box 250 ml € 52,50

TOP NOTE: Lemon, Bergamot, Juniper, Citrus Accord. HEART NOTE: Aldehyde Notes, Cardamom, Lavender, Sweet Woods. BASE NOTE: White Moss, Amber Accord ,Cedar wood, Musk.

AccaKappa_MuschioBianco02
AccaKappa_MuschioBianco03
AccaKappa_MuschioBianco01

Related Posts

Comments are closed.
btt