DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

ACCA KAPPA VOLATA

By Robert

Posted in , | Tags : ,

ACCA KAPPA heeft een nieuw parfum gelanceerd. Vorig jaar is ACCA KAPPA door de organisatie van de Giro d’Italia benadert om een parfum te ontwikkelen ter ere van de 90e verjaardag van de “Maglia Rosa” (de iconische roze trui die elke dag wordt uitgereikt aan de leider van de Giro d’Italia) en zo is VOLATA geboren.

Het landschap en haar onvergetelijke geuren, de strijdlust en het doorzettingsvermogen die wordt geleverd tijdens de race zijn de inspiratie voor de ontwikkeling van de uniseks geur VOLATA (letterlijk vertaald ‘sprint’). De topnoten van de geur bevatten opwekkende roze peper, een knipoog naar de iconische traditie van de ‘Maglia Rosa’. De Maglia Rosa is een eerbetoon aan de oprichtingskrant van de Giro, de Gazzetta Dello Sport (die al sinds 1896 op roze papier wordt gedrukt). Gevolgd door de elegantie van iris, muskusachtige engelwortel met hints van kruidige kardemom en krachtige gember en cipres in het hart.

Luca Maffei, de neus achter VOLATA, heeft een heerlijke geur ontwikkeld die door zowel dames als heren gedragen kan worden. Luca Maffei is ook bekend van award-winning Black Peper & Sandelwood.

TOP: Bergamot, Roze Peper, Ginger, Cardamon
HEART: Iris, Tonka Bean, Lavendel, Labdanum
BASE: Patchouli, Vetiver, Cypress, Vanille, Musk

Comments are closed.
btt