DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
Vaderdag inspiratie top 5 ACCA KAPPA AMOUROUD BAUME PROFUMI DEL FORTE

Vaderdag top 5

By Stephanie Helmer

Posted in , , , | Tags : ,

Er is er maar één zo als hij! Binnenkort is het weer vaderdag en dat betekent weer alles uit de kast om je vader te verwennen. Wij hebben alvast de top 5 mooiste vaderdag cadeau’s voor je uitgezocht.

Uiteraard verdient hij alleen het beste!

Acca Kappa 15ml - Vaderdag pakket parfum

ACCA KAPPA – 15 ml giftset

Laat je vader kennis maken met de geuren van ACCA KAPPA met de luxe giftbox, met 3x 15 ml eau de parfum. Bestaand uit de 3 populairste geuren van ACCA KAPPA; 1869 (EdP), Black Pepper & Sandelwood & Giallo Elicriso. Elegante en tijdloze parfums. Maak van iedere dag een bijzondere dag!

ACCA KAPPA Baard verzorgingen pakket- Vaderdag

ACCA KAPPA – baard verzorging giftset

Speciaal voor de vaders met een baard. Een mooie baard dient onderhouden en verzorgd te worden. De baard collectie van ACCA KAPPA is rijk aan Moringa extract, een ingrediënt dat ontzettend veel vitamines bevat. Zo bevat 30 gram moringa net zoveel vitamine C als zeven sinaasappels. De giftset bestaat uit een baard schampoo voor een gezonde en sterke baard, een fluid die verzacht & herstelt en een baardborstel met zwijnenhaar en wengé hout.

AMOUROUD - Vaderdag top 5

AMOUROUD – Safran Rare

Amouroud heeft als een van de eerste merken het ingrediënt Oudh omarmd. In 2016 componeerde Claude Dir het parfum Safran Rare voor Amouroud, een ongewoon voorbeeld van hoe aantrekkingskracht en elegantie samen gaan. De rijkdom van de saffraan wordt gevangen door de paarse Krokus, die maar enkele dagen per jaar bloeit. Het parfum kan omschreven worden als aards, suede met leer omringd.

Baume.be scheerpakket gevoelige huid

BAUME.BE – Scheerproducten

BAUME.BE is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Dus heeft je vader last van ingegroeide baardhaartjes of van roodheid na het scheren? Dan biedt BAUME.BE de beste oplossing, rijk aan essentiële oliën. Het assortiment bestaat onder meer uit Pre Shave Gel, Scheerzeep of cream en een verkoelende After Shave Balm. Met de producten van Baume.be sla je dus nooit de plank mis.

Profumi del Forte - By night black

PROFUMI DEL FORTE – By Night Black

Wil je je vader in de watten leggen? De geuren van PROFUMI DEL FORTE nemen je mee naar Forte dei Marmi, Italië. De By Night Black is een frisse harmonie van marine noten in een citruscocktail met een fruitig en bloemig aromatisch hart. Het vleugje Filippijnse elemi en musk maken de geur compleet.

Related Posts

Comments are closed.
btt