DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
Acca Kappa fluoride vrije tandpasta tandvlees problemen

Stralende lach met ACCA KAPPA

By Stephanie Helmer

Posted in | Tags :

ACCA KAPPA laat je glimlachen en gaat met haar tijd mee. Na de introductie van twee biologische tandpasta’s, komt ACCA KAPPA nu met een Charcoal variant voor extra witte tanden. Deze heeft een toevoeging van frisse mint, salie en zoethout. Daarnaast hebben zij een gel tandpasta uitgebracht voor bescherming tegen gevoelig tandvlees met Aloë Vera, biologische goudsbloem (Marigold) en limoen balsem.  Allen dus om dagelijks verantwoord te poetsen. Voor onderweg of tussen de middag heeft ACCA KAPPA een handige travel tandpasta.

tandpasta Acca Kappa Charcoal

Witte tube: met eucalyptus salie, mint en steranijs voor een gebalanceerde dagelijkse mondverzorging.

Zilveren tube: total protection, met tijm, rozemarijn, salie, Xylitol om tandaanslag tegen te gaan.

Roze tube: gel tandpasta met goudsbloem en Aloë Vera om gevoelig tandvlees te beschermen.

Zwarte tube: met actieve houtskool, mint en zoethout, voor het onderhoud en wit makend effect op de tanden.

 

Allen zonder synthetische schuimmakers, kleurstoffen, parabenen of triclosan, MAAR met natuurlijke biologische essentiële oliën, natuurlijke schuimmakers en natuurlijk conserveermiddel.

 

De perfecte collectie voor verantwoorde mondverzorging.

De collectie tandpasta is zonder fluoride. Hierover kan altijd een discussie ontstaan van vóór en tegenstanders. Hieronder enkele punten: Studies geven aan dat het gebruik van Fluoride achterhaald is. 

Fluoride kan via mondslijmvlies in ons lichaam komen. Het gebruik van fluortabletjes bij kinderen is inmiddels ook niet meer van toepassing. Het kon namelijk ook vlekken veroorzaken op de tanden. Houd producten met fluoride dan ook buiten bereik van kinderen, omdat een grote dosis levensgevaarlijk kan zijn. Fluoride in het lichaam gaat een verbinding aan met ons collageen en zorgt voor een verharding. Een van de plekken waar het gevaar oplevert is in de Aorta. Ook verbindingen met magnesium  en mangaan zijn mogelijk. Dit zou aanleiding kunnen geven tot verstoring van botstofwisseling en spierfuncties. 

Sommige onderzoekers zeggen dat het zelfs invloed heeft op het IQ, in gebieden waar fluoride aan het drinkwater werd toegevoegd. Maar er is nog niet helemaal helder welke concentraties en op welke wijze het effect zou zijn.

Comments are closed.
btt