DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
ACCA KAPPA - Scheren

SCHEREN ALS EEN PRO

By Stephanie Helmer

Posted in , ,

Het ambacht van scheren is de laatste tijd enorm populair geworden. Het scheren bestaat uit verschillende onderdelen; zo zijn er grote verschillen in soorten kwasten, mesjes en producten. Hieronder lichten we enkele producten per onderdeel nader toe.

SCHEERKWASTEN

Waar moet je eigenlijk opletten als je een scheerkwast koopt? Wat is het verschil tussen de kwasten en wat heeft dit voor een invloed op de scheerervaring? Het gebruik van een kwast zorgt namelijk voor de finishing touch in de totale scheerbelevenis.

Eco Scheerkwast Acca Kappa recycled
Acca Kappa Scheerkwast borstel
Acca Kappa luxe scheerkwast dassenhaar

ACCA KAPPA – Natural Style 

ACCA KAPPA Natural Style scheerkwast is gemaakt van een gerecycled hout-plastic combinatie, een gemengd materiaal dat bestaat uit houtrestanten en hergebruikt plasticvezel. Met deze recycle- inspanning is houtstof en restplastic afvalpoeder gemixed om een relatief stevige consistentie te krijgen die dan gegoten wordt tot een borstel. Van deze samenstelling is 40% afkomstig van plantmateriaal (houtafval). De haren van de borstel zijn gemaakt van een synthetisch materiaal, niet van dierlijke oorsprong en daardoor is de scheerset ook  ‘vegan-friendly’.

Verkrijgbaar in blauw, bruin of zwart(antraciet) los als borstel maar ook als set met een mach3 scheermes op een standaard.

ACCA KAPPA – Classic Style

ACCA KAPPA Classic Style scheerborstel is gemaakt van X en pure dassenharen.

ACCA KAPPA – Luxury Style

Niet te min het paradepaardje van ACCA KAPPA. De Luxuy Style scheerborstel is gemaakt van Wengé hout gecombineerd met Silvertip dassenhaar, die zorgen voor de luxe ervaring. Silvertip dassenhaar staat bekend als een van de beste haren voor de scheerkwast. Dit komt omdat deze haren uit de nek van de das komt en daardoor extreem zacht aanvoelt. Het voordeel van deze extreem zachte haren is de flexibiliteit die zorgt voor het inmasseren van scheerschuim in de huid.

Zorg dat je nooit synthetische scheerproducten gebruikt, wanneer je scheert met Silvertip dashaar. Dit tast namelijk de kwaliteit van de haren aan.

 

SCHEERMES

ACCA KAPPA – Natural Style 

Net zoals de scheerkwast is ook het ACCA KAPPA Natural Style scheermes gemaakt gerecycled hout-plastic combinatie. Van deze samenstelling is 40% afkomstig van plantmateriaal (houtafval) een gemengd materiaal dat bestaat uit houtrestanten en hergebruikt plasticvezel. De mesjes zelf zijn het bekende Gillette Mach3-systeem.

Verkrijgbaar in blauw, bruin of zwart(antraciet)

 

ACCA KAPPA – Travel size

Toch de volledige scheerbeleving ervaren terwijl je op vakantie bent? ACCA KAPPA Travel size, gemaakt van zebra hout, pas met zijn 10cm past dit scheermesje in iedere toilet tas. Ook hier past het Gillette Fushion-systeem.

Niet getreurd! Bij het ACCA KAPPA Travel size scheermes hoort ook een ACCA KAPPA Travel size scheerborstel.

 

ACCA KAPPA – Luxury Style

Ergonomisch design met Italiaanse kwaliteit. Net zoals de scheerkwast is ook het scheermes gemaakt van Wengé hout en zijn de scheermessen eenvoudig te vervangen door het Gillette Mach3-systeem.

Eco Natural Scheermes Acca Kappa
Scheermes travelsize Acca Kappa
Acca Kappa Scheren luxe

SCHEERPRODUCTEN

Voor het scheren Pre Shave ingegroeide haartjes
Acca Kappa scheren zeep
Na het scheren. After Shave Baume.be

BAUME. BE – Pre Shave Gel

BAUME.BE Pre Shave Gel bereidt de huid en de baard voor op het scheren. Het verzacht de haren en verzorgt de huid, terwijl het een extra hydratatielaag aanbrengt om irritatie tegen te gaan. Rijk aan hydraterende glycerine en antioxidant-rijke vitamine E en wortelolie. Speciaal ontwikkelt voor de gevoelige huid.

 

 

ACCA KAPPA – White Moss Scheerzeep

De ACCA KAPA White Moss Scheerzeep is een rijke scheerzeep die met beschermende en verzachtende bestanddelen zoals extract van olijfbladeren en argan olie zorgt voor een optimaal scheerresultaat. Om de zeep op te schuimen dient een licht vochtige kwast te worden gebruikt. Het assortiment voor het scheren is gemaakt voor de gevoelige huid en is gebaseerd op natuurlijke ingredienten.

 

 

BAUME.BE – After Shave Balm

BAUME.BE After Shave Balm is een verkoelende en zalvende beloning na het scheren.De After Shave Balm is special ontwikkeld om de huid glad te maken en de roodheid, die door het scheren is ontstaan, te verminderen. Rijk aan essentieel oliën en bevat geen alcohol.

 

Comments are closed.
btt