DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

EUTHALIA

Description

Euthalia Geurstokjes;

Pure Luxe in een Moderne Uitstraling

Breng de luxe en verfijning van Euthalia in uw huis met deze exclusieve geurstokjes, doordrenkt met essentiële oliën. Ontdek een wereld waar moderne elegantie en natuurlijke geurbeleving samenkomen, en transformeer uw ruimte met een vleugje tijdloze klasse.

De Magie van Essentiële Oliën

Euthalia geurstokjes zijn doordrenkt met de zuiverste essentiële oliën, zorgvuldig geselecteerd om uw zintuigen te prikkelen en uw welzijn te bevorderen. Van de kalmerende geur van lavendel tot de verfrissende noten van eucalyptus, elke geur is ontworpen om een unieke en aangename sfeer te creëren.

Modern en Strak Ontwerp

Het ontwerp is een symbool van moderne verfijning. De strakke lijnen en minimalistische esthetiek van onze geurstokjes passen perfect in elk interieur. Of u nu een eigentijdse loft, een klassieke woning, of een stijlvol kantoor heeft, Euthalia geurstokjes voegen een vleugje elegantie toe aan uw ruimte.

Waarom Kiezen voor Euthalia Geurstokjes?

  • Hoogwaardige Essentiële Oliën: Wij gebruiken alleen de zuiverste en meest natuurlijke essentiële oliën voor een langdurige en authentieke geurervaring.
  • Modern Design: Een strakke, minimalistische uitstraling die moeiteloos past in elk interieur, van modern tot klassiek.
  • Wellness Voordelen: Essentiële oliën zijn bekend om hun positieve effecten op lichaam en geest, zoals ontspanning, verfrissing, en energie.
  • Duurzaamheid: Onze geurstokjes en verpakkingen zijn ontworpen met respect voor het milieu, gebruikmakend van duurzame materialen.

 

DUOMO | MILANO

Waar ruikt de lucht naar?

De lucht geurt naar slanke spitsen die zich uitstrekken naar de hemel, naar gangen waar eeuwenoude verhalen fluisteren, en naar gouden standbeelden die majestueus schitteren in het zonlicht. Deze geur brengt je direct naar de Dom van Milaan.

Eerbetoon aan

We hebben een eerbetoon gebracht aan een universeel symbool, aan een stad die synoniem staat voor beweging en drukte, maar ook voor geschiedenis en cultuur.

Milaan, met zijn rijke erfgoed, is de inspiratiebron voor deze unieke geur. De essentie van transcendentie, gevangen binnen de gekartelde en lichte muren van de grootste gotische kathedraal ter wereld, is nu gebotteld in een adembenemende geur.

 

DUOMO

Duomo Milano, de huisgeur geïnspireerd door het iconische monument, straalt verfijning en tijdloze elegantie uit.
Een olfactorisch meesterwerk, gecreëerd in samenwerking met Veneranda Fabbrica del Duomo, dat de geest van de kathedraal vastlegt, door de mysterieuze geur van wierook en kruidige, houtachtige en amberachtige akkoorden te verweven in een emotionele zintuiglijke reis tussen de slanke torenspitsen en de grillige muren van de kathedraal.
Duomo Milano is niet zomaar een geur; het is een olfactorische reis die je meeneemt naar het hart van Milaan’s architectonische wonder. Een eerbetoon aan een universeel symbool, dat de grootsheid en pracht vangt in elke genuanceerde noot.

 

FLEUR de BALI

Fleur de Bali is een eerbetoon aan de stille schoonheid van een Indonesische zonsopgang boven de theeplantages op Bali.
Een uitbarsting van citrusfrisheid opent de geur, die sierlijk overgaat in een hart van delicate bloemenakkoorden en de kalmerende omhelzing van groene thee. Een olfactorische reis die eindigt met een vleugje verfijning en diepte gegeven door de noten van witte muskus, amber en vetiver.
Fleur de Bali omsluit de sereniteit en schoonheid van een Balinese zonsopgang en verandert je leefruimte in een heiligdom van rust en elegantie. Een delicate geur die zowel kalmerend als verfijnd is en je uitnodigt om de rustige allure van Bali te ervaren in het comfort van je eigen huis.

 

OUD ROSE

Oud Rose is een tijdloze, elegante en stijlvolle huisgeur die de koninklijke diepte van oud combineert met de tijdloze schoonheid van roos.
De bloemige elegantie van een boeket rozen omhult de majestueuze aanwezigheid van oud met de elegante omhelzing van een verfijnde compositie die de rijkdom van hout- en ambertoetsen en de luxueuze noot van saffraan met elkaar verweeft, waardoor een olfactorische symfonie ontstaat die verfijning uitstraalt.
Oud Rose is een geur die trends overstijgt en belichaamt een exquise mix van traditie en moderniteit, die je leefruimte transformeert in een heiligdom van tijdloze elegantie.

 

MUSE TUBEROSE

Muse Tuberose is een bedwelmende bloemengeur voor thuis die een eerbetoon is aan de betoverende en sensuele allure van tuberoos. Deze geur roept een gevoel van elegantie en vrouwelijkheid op en ontvouwt zich in een symfonie van fruitige, bloemige en warme akkoorden die een intrigerende veelzijdige geur creëren die de zintuigen betovert.
Muse Tuberose is een olfactorische symfonie, een bloemenrijk waar elke noot harmonieert om de essentie van tijdloze elegantie te vangen, en transformeert je leefruimte in een heiligdom van verleiding en verfijning.

 

LAIT de COTON

Lait de Coton is een zachte en omhullende huisgeur, een harmonieuze mix van zachte flo- rals, oriëntaalse warmte en melkachtige akkoorden. De geur vangt de essentie van katoenbloemen en verweeft ze in een tapijt van zachte, romige noten die comfort en rust oproepen.
Een geur die je uitnodigt om de zachtheid en puurheid van katoenbloemen te ervaren, omringd door de fluwelen omhelzing van witte muskus en melk, gecombineerd met een vanillebasis.
Een zachte, bloemige huisgeur die een elegante en serene sfeer aan je huis geeft, waardoor elk moment in je ruimte een rustige en kalmerende ervaring wordt.

 

JASMINE and BERRIES

Jasmine and Berries is een heerlijke en uitnodigende huisgeur die de sfeer oproept van een warm, troostend kopje rode vruchtenthee met een verleidelijk vleugje specerijen.
De geur ontvouwt zich in een harmonieuze mix van fruitige, kruidige en bloemige noten en creëert een ambiance die zowel zoet als omhullend is. Een uitbarsting van weelderige wilde bessen en de bloemige elegantie van jasmijn worden omarmd door de intensiteit van kaneel en steranijs en de kruidige warmte van tonkaboon en vanille.
Jasmine and Berries is een zintuiglijke reis die de gezellige sfeer van een theetijd infu- sed met rode vruchten en specerijen naar je leefruimte brengt. Een combinatie van fruitige en kruidige akkoorden die een intense en omhullende geur creëren.

 

AMBRE NOIR

Ambre Noir is the result a captivating blend of amber, spices, and woods that create a rich and sophisticated sensory experience.
The spicy combination of cumin, ginger and cardamom gives way to a heart of amber, that envelops the space with its resinous and velvety aroma. Rich woods impart complexity and elegance to the fragrance, while the base notes of musk and vanilla add a touch of class and sensuality.
Ambre Noir transforms your living space into a haven of warmth and timeless elegance, creating a cozy and intimate atmosphere.

 

FICUS APULIAE

Een zintuiglijk eerbetoon aan de schilderachtige landschappen van de regio Apulië: een reis in een fles die de essentie van de natuurlijke schoonheid en culturele rijkdom van Zuid-Italië vangt.
Ficus Apuliae verweeft op complexe wijze de groene frisheid van het vijgenblad, de melkachtige zoetheid van de vrucht en de houtachtige essentie van de boom, wat resulteert in een harmonieuze mix van fruitige noten, begeleid door bloemige en kruidige nuances en door het warme, aardende en omhullende accent van een houtachtige basis.
Ficus Apuliae is een ode aan de vijg en aan Apulië. Een bedwelmende geur die elke ruimte verandert in een heiligdom van frisheid en vitaliteit, en je uitnodigt om de betovering van Apulië te ervaren door zijn omhullende en suggestieve geur.

 

ZANZIBAR

Zanzibar is een emotionele geurreis geïnspireerd door de exotische en levendige sfeer van het betoverende eiland.
De geur opent met een uitbarsting van frisheid. Mirte en rode bessen creëren een levendige en kruidige topnoot, terwijl zwarte peper de compositie een gedurfd en kruidig karakter geeft. Een kruidige allure die zich verweeft met de houtachtige rijkdom van cederhout en vetiver, waardoor een harmonieuze en duurzame basis ontstaat die in de lucht blijft hangen.
Zanzibar vat de essentie van een levendig avontuur, creëert een ambiance die zowel innemend als exotisch is en transformeert je leefruimte in een oase van frisheid en vitaliteit die je zintuigen verovert.

 

Verkrijgbaar in 250ML | 500ML | 1000ML | 2500ML | 5000ML

btt