DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

MARCOCCIA

Description

Mijn avontuur begon in 2006. Mijn passie voor reizen en de buitengewone sensaties die ik voelde bij het zien van de prachtige Italiaanse landschappen hebben mij zo geïnspireerd dat ik de duizenden emoties die ik voelde toen ik stilstond om de prachtige en beroemde landschappen van ons mooie land te observeren, wilde uitdrukken in talrijke bloemige geurboeketten, in een poging om de Italiaanse natuurlijkheid en schoonheid over te brengen door middel van mijn creaties.

Een originele manier om de kunst van het parfumeren te herontdekken, samengesteld uit geraffineerde essences die u zullen doen herleven: voluptueuze badlijnen, eau de parfum en elegante, ongewone kamergeuren.

Laat een wereld van prestigieuze producten uw lichaam verzorgen met een ideologie die ingaat tegen elk commercieel conformisme, waarachter een strikt en nauwgezet onderzoek schuilgaat van formuleringen en grondstoffen om u alleen het beste te garanderen dat de natuur te bieden heeft.  Wat mij en mijn team van attente professionals onderscheidt en inspireert, is de liefde en passie voor ons werk, gekenmerkt door de inspanning om de zuiverste essentiële oliën en elementen te selecteren die de natuur en de Italiaanse landschappen ons ter beschikking stellen. Trakteer uzelf op een parfum van eeuwige betovering, herontdek het plezier van een natuurlijke, onbezoedelde wereld, geef het cadeau van een parfum dat is ontworpen en bedacht met de eeuwenoude wijsheid van onze voorouders.

btt