DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

Republic of Fragrances

Description

Republic of Fragrances is opgericht in 2020. Het jaar waarin thuis de belangrijkste plek werd. Waarin het verschil tussen een huis en een thuis duidelijk werd. De zoektocht naar huisgeuren, die karakter geven aan het huis, zijn daar een essentieel onderdeel van geworden.

Geuren zorgen voor een sterkere emotionele verbinding en triggeren een intensere terugkomst van herinneringen. Om deze reden gebruikt Republic of Fragrances alleen ingrediënten van hoge kwaliteit.

De geurkaarsen zijn gemaakt van een 100% natuurlijke wax, afkomstig van vernieuwbare, duurzame bronnen! De geurstoffen, gebruikt in de geurkaarsen en roomspray, zijn essentiële oliën, de lont is van schoon katoen. Om ervoor te zorgen dat de geurkaarsen en roomsprays veilig zijn voor lichaam en geest, bevatten de producten geen parabenen, paraffines en palmolie.

Amsterdam

De basis van Republic of Fragrances ligt in Amsterdam. Een stad met een rijke geschiedenis van aroma’s, specerijen en handel. Voorafgaand aan de Gouden Eeuw was Amsterdam slechts een kleine plaats gelegen in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Tijdens de Gouden Eeuw weet Amsterdam zich te ontpoppen tot de belangrijkste handelsmetropool ter wereld en een bruisend centrum van kunst en wetenschappen. Voor de Republiek eindigt de Gouden Eeuw in het rampjaar 1672, maar Amsterdam blijft ook in de volgende eeuw de rijkste stad ter wereld.

Amsterdam, een stad waar verbinding fundamenteel is. Tot op de dag van vandaag.

Dit is de inspiratie voor Republic of Fragrances. Door specerijen en aroma’s van over de hele wereld samen te brengen en te verwerken in geurkaarsen en roomsprays. Vandaag de dag is thuis een van de belangrijkste plekken voor verbinding. Een plek om samen te zijn en samen te eten.

btt