DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

NEJMA

By Robert

Posted in , , | Tags : , ,

NEJMA is terug

Goed nieuws, NEJMA is weer terug in onze collectie. Het meest succesvolle parfum NEJMA 7 dat oh zo populair is net als Chanel 5 is weer volop beschikbaar. De collectie is opgebouwd rond het ingredient OUD/AOUD/AGARWOOD, op subtiele wijze gecombineerd met ingredienten als safraan, roos, jasmijn en nog meer.

Zie informatie over oud onze "Kennis blog" https://thescentcompany.com/ingredient-kennis-%c2%b7-oudh/

Zeven parfums die stralen met één ziel: Oud

Marie Lise Bischoff is al van kinds af aan verliefd op de sterren die stralen aan het firmament. Het inspireert haar tot een parfumseptet – zeven ‘sterrengeuren’ die draaien om één zon, één ingredient: adelaarshout of agarhout- beter bekent als oudh of oud. Inmiddels is dit intense uit het Verre Oosten afkomstige hout populair in nichekringen, maar blijft het nog steeds mysterieus en zeer inspirerend. Oud laat je op een vernieuwende wijze kennismaken met de oosterse parfumcultuur.

Nejma is de bijnaam die Marie Lise van haar grootmoeder als kind krijgt. Nejma betekent ster en dat is niet toevallig: al op jonge leeftijd is zij geïnspireerd door sterren die in duizendtal stralen aan de hemel van Nice, de havenstad aan de Middellandse Zee waar ze opgroeide. Ze combineert nu haar fascinatie voor sterren met haar andere passie: parfum

Tijdens een reis door het Midden Oosten hoort Marie Lise van een Arabische vertelling en valt voor de heroïsche inhoud. Volgens overlevering heet de vrouw in het verhaal Nejma (lot of toeval?) die gezegend is met een fascinerende schoonheid en charme die, zoals de klassieke muzes dat ooit deden, Marie Lise inspireert tot het creëren van een nieuwe parfumlijn.

Het ‘noodlotverhaal’: Nejma wordt gevangen gehouden om uiteindelijk op de slavenmarkt te worden verkocht. Een Arabische prins kiest haar vanwege haar schoonheid, spontaniteit en het parfum dat haar lichaam van nature omhult. Uit deze verhouding worden zeven dochters geboren, ieder magnifiek op eigen manier.

Als ode aan hun moeder creëert elke dochter een parfum dat ieder een ander aspect van hun geliefde moeder belicht. Zo vinden zeven parfums hun weg. Het ingrediënt (de ziel) dat deze zeven geuren verbindt is het kostbare, mysterieuze en oriëntaalse oud.

Related Posts

Comments are closed.
btt