DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
Top_5_ Forte del Marmi Italië vakantie hotspots

Top 5 hotspots · Forte dei Marmi 2018

By Stephanie Helmer

Posted in | Tags : ,

Aan de Italiaanse Riviera Versilia, bekend van de mooie zandstranden, bevindt zich de luxe badplaats Forte dei Marmi. Het plaatsje is vooral populair bij de Italiaanse en Internationale high society, waardoor het niet zo gek is dat je hier bekende voetballers, muzikanten en/of acteurs tegen kan komen. Bekend van zijn marmer heeft Forte dei Marmi genoeg leuke winkels/restaurants/bars om te ontdekken. Op deze site vind je nog meer mooie plekjes om te ontdekken. https://mytravelintuscany.com/an-exclusive-day-in-forte-dei-marmi

 

Top_5_ Forte del Marmi Italy Hotel Principe Forte dei Marmi

HOTEL PRINCIPE DEI MARMI

Op zoek naar het mooiste uitzicht over Forte dei Marmi?  Wees niet verlegen, voer Hotel Principe in en ga door naar het dak. Met een enorme keuze aan cocktails kun je genieten van een drankje vóór/na diner, je kijkt uit over de zee en de bergen. Zie je in de verte sneeuw? Nee, dat is inderdaad geen sneeuw, maar de beroemde marmergroeven. Daarnaast kent dit hotel een heerlijke spa om te relaxen. Geen zin in andere mensen? Dan kan je altijd nog het privé jacht van het hotel huren.

 Viale Ammiraglio Morin, 67, 55042 Forte dei Marmi LU, Italië
http://www.principefortedeimarmi.com

Top_5_ Forte del Marmi Profumi del Forte Parfumshop

PROFUMI DEL FORTE SHOP

Niets gaat boven de parfums van Profumi del Forte. Parfums die de Italiaan in je naar boven haalt. Geïnspireerd op de buitengewone landschappen, regionale invloeden en olfactorische bezittingen die de plaats bezit. Zoals we gewend zijn van Italiaanse merken, maakt Profumi del Forte alleen gebruik van de beste grondstoffen.

Piazza Marconi, 3, 55042 Forte dei Marmi LU, Italië
http://www.profumidelforte.it

Top_5_ Forte del Marmi Mercato di Forte dei Marmi

Mercato di Forte dei Marmi

En als je dan toch op het plein bent, dan is het zeker de moeite waard om de (beroemde) markt te bezoeken. Twee ochtenden in de week staat de markt met prachtige, hoogwaardige kwaliteitsproducten. De markt is dan ook erg geliefd bij de locals die je aanraden om iedere uitstalling langs te gaan en te snuffelen naar mooie spullen.

Piazza Guglielmo Marconi, 55042 Forte dei Marmi LU, Italië
Geopend op woensdag en zondagochtend tot 14:00
http://www.ilmercatodelforte.it

Top_5_ Forte del Marmi La Cucina del Giardino lekker eten

LA CUCINA DEL GIARDINO

De Italiaanse verrassing waar iedereen op zit te wachten zijn de vakantie. Niet ver van het centrum van de stad is het een mooie, gastvrije en aangename plek om te eten. Zittend op de «terrazzo» of de patio, zul je genieten van de eenvoud van heerlijke Italiaanse gerechten. En zoals de naam van het restaurant ‘La Cucina del Giardino’ doet het zijn naam eer aan.

Via S. Stagi, 66, 55042 Forte dei Marmi LU, Italië

Top_5_ Forte del Marmi Pasticceria Aldo

PASTICCERIA ALDO

Het blijft altijd de vraag hoe die Italianen zo dun blijven, want zoetekauwen zijn het. Dat is ook terug te vinden aan de hoeveelheid pasticceria, oftewel bakkerijen, Forte dei Marmi rijk is. Maar de lekkerste taarten en gebakjes vind je toch wel bij pasticceria Aldo. Vanaf de vroege uurtjes tot negen uur ’s avonds kan je hier onder het genot van een espresso genieten van al het lekkers wat zij te bieden hebben.

Via Provinciale, 57, 55042 Forte dei Marmi LU, Italië

Related Posts

Comments are closed.
btt