DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
Nobile1942-Shamal

NIEUW! SHAMAL

By Stephanie Helmer

Posted in , , | Tags :

Goed nieuws voor de liefhebbers van de Nobile 1942 Deluxe Collectie! Naast de geuren RUDIS, MALIA en 1..1 is er sinds kort een nieuw parfum bijgekomen, genaamd SHAMAL. Net als de voorgaande parfums is ook SHAMAL verpakt in een  handgemaakte leren doos.

Nobile1942- Shamal packshot

SHAMAL

Er is een moment in de woestijn die toeschouwers in totale extase achterlaat. Het gebeurt wanneer de dag plaats maakt voor de nacht en de lucht transformeert, waarbij schaduwen van zwart naar blauw worden waargenomen en de sterren de hemel vullen om de maan gezelschap te houden.

Je moet toegeven – het is adembenemend. Uniek en onweerstaanbaar. De parelvisser die op zijn rug ligt en geniet van zijn uitzicht op de sterrenhemel, de sterren vormen zijn klok.

Piraten kunnen elk moment aanvallen, waarbij ze de slanke boot, beladen met parels en doeken, overmeesteren en al zijn waar met hard werken verkregen, stelen. Een gevaarlijke onderneming om de goederen van Oman naar Jemen te vervoeren. De visser wordt gesust door het kabbelen van de golven, een geluid dat hem terugvoert naar zijn kindertijd, gestreeld door de passaatwind die waait, de Shamal, de wind die meedogenloos – gedurende vele jaren – de duinen in de woestijnen heeft gevormd.

Terwijl de Shamal blaast, zacht en onophoudelijk, en de geur van dadels meebrengt vermengd met brandende wierook, ligt de parelvisser daar zalig en proeft hij wat fruit terwijl hij zich verzet tegen die verleidster, slaap.
Hij dagdroomt’. De beelden rond zijn geest nemen hem mee naar ver, ver weg, waar niets aards is, en alles lijkt licht en vluchtig, zijn lichaam verlicht van de vermoeidheid van de dag en zijn geest nieuw leven inblaast.

 

De parel werd gevormd toen een druppel regen de schaal onder het water wist te bereiken en zijn weg naar binnen kon vinden, waardoor het water uit de lucht veranderde in een prachtig juweel in de diepten van de oceaan.

 

Top: wierook, aromatische tonen, appel
Hart: Amber en Velvet
Basis: Woody notes en Musk

 

Comments are closed.
btt