DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
ParfumGuide_Nobile1942

Parfum Guide · NOBILE 1942

By Stephanie Helmer

Posted in , | Tags : ,

Om verwarring te voorkomen is het goed om te weten dat de geuren van Nobile 1942 officieel unisex zijn. Uiteindelijk is de keuze van een parfum ook afhankelijk van de herinneringen die iemand heeft.. en gelukkig maar want dat maakt een parfum juist persoonlijk.

Desalniettemin is er een kleine gids gemaakt om jullie een beetje op weg te helpen in de uitgebreide collectie van Nobile 1942. Op deze manier kun je wellicht al een eerste selectie maken. Het leuke is dat de geuren te linken zijn aan een aantal vragen. Op basis hiervan krijg je een beeld van de desbetreffende persoon. Drinkt die persoon bijvoorbeeld op een zwoele zomeravond het liefst een muntwater (=groen), rode wijn (=hout), bier (=bitter) of een frisje (=zoet)? Wat is diegene zijn of haar lievelingsgerecht? (hartig of zoet). Lievelingskleur en droomhuis. Allemaal elementen om iemand beter in te schatten en dus sneller het geschikte parfum uit de Nobile 1942 collectie te kiezen.

Deze gids is bedoelt om een eerste stap te kunnen maken om de klant mee te nemen naar een nieuwe geur. Uiteraard is het een inschatting en blijven parfums persoonlijk.

Parfum Guide Nobile 1942

En ook voor de Monothematic collectie van Nobile 1942 is er een parfum guide. Bij deze geuren staat één ingredient centraal. Ondanks dat deze geuren snel al als mannelijk worden bestempeld zijn dit ook goede parfums voor dames.

Related Posts

Comments are closed.
btt