DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

ROBERTO UGOLINI

By Robert

Posted in , | Tags : , , ,

GIARDINO DI BOBOLI, loop de oude brug “Ponte Vecchio” in Florence over en wandel de groene oase van het park binnen. Dit nieuwe parfum maakt deel uit van de Extrait collectie van Roberto Ugolini. In deze collectie zijn speciale formules samengesteld met een zeer hoge concentratie aan geuroliën.

GIARDINO DI BOBOLI is een groene, frisse floral geur die de planten- en bomen diversiteit van het park moet weerspiegelen.

Het begint met sterke groene noten en kruidige geranium. De kruidigheid van munt wordt onderlijnd met frisse fruitige appelnoten. Iris, de Florentijnse essence bij uitstek, komt ook heel snel naar voren en slaat een brug naar rozen- en jasmijnnoten met haar poederachtige bloemige karakter. Hier zijn ook elementen van de tuinbeplanting aanwezig. Ozonnoten verspreiden zich en symboliseren de frisse lucht die in het park heerst. De laatste elementen, zoals muskus, poederachtige noten en verschillende houtsoorten verweven met amber, maken deze zeer uitgebreide en goed uitgevoerde compositie compleet.

Geurpyramide

Top: Geranium, green notes, apple, mint

Hart: Florentine iris, rose, tuscan jasmine, cedar, ozone notes

Basis: musk, powdery notes, various wooden notes

Comments are closed.
btt