DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
The Scent Company at Esxence2018

ESXENCE overzicht 2018

By Robert

Posted in

Overweldigend aanbod

Enorm aanbod en de markt van niche blijft groeien

Ook dit jaar was er weer een enorm aanbod op de beurs in Milaan te vinden. Met zo’n 220 merken in parfums en ook inmiddels is daar cosmetica aan toegevoegd is de presentatie en keuze ruim. Daarnaast zijn er ook diverse presentaties op verschillende andere locaties dus al met al zijn het zo’n 300 merken die zich laten zien.

Ook moeten we concluderen dat velen hun geluk beproeven om een plaats te verwerven in deze markt. Het wordt elk jaar moeilijker om de parels eruit te halen en we merken dan ook dat er soms maar een levenscyclus is van 2 jaar voor sommige merken. Daarmee onderscheiden deze zich niet van de massa merken.

NOBILE 1942

We mogen voor 6 maanden exclusief LEVANTE verkopen. Dit parfum is in eerste instantie voor de Duitse markt ontwikkeld en is nu voor ons beschikbaar. Dit parfum is echt een mooie voorjaar en zomer geur. Met in de top wat neroli en maritiem noten aangevuld met witte bloemen is dit een mooie aanvulling in het assortiment van Nobile 1942. In mei komt ook MALUS, een frisse maar tegelijkertijd warme wierook geur met een zoete inslag.

AMOUROUD

AMOUROUD maakt een start met zijn nieuwe witte collectie en verlaat het pad van de oud. Mooie beelden ondersteunen deze collectie en kenmerkend isdat het lichtere maar indringende parfums zijn. Gebruik makend van de mooie Japanse boom Kinoki en een mooie Vetiver echt parfums om de zomer en het najaar in te gaan. We zullen hiermee ook een nieuwe doelgroep aanspreken.

Verkoop in de breedte van de lijn

Verder zijn er op dit moment geen nieuwe introducties bij de andere merken zodat we ons goed kunnen concentreren om met de merken ook in de breedte te gaan bouwen. Ga de uitdaging aan en leidt de consument door de kolomgroepen van geuren heen. Verras ze eens met een andere richting maar die toch nog steeds acceptabel is om over te stappen.

Nieuw in ons assortiment wordt het gat in de prijsklasse van € 140,00 opgevuld door Anima Mundi, het is de tweede lijn van Onyroco. Waarom nu juist deze lijn? In deze lijn is ANKH SUN AMON voorgedragen voor de presticieuze ART and OLFACTIVE awards die in Londen wordt uitgereikt. Ook omdat deze lijn maar uit 5 parfums bestaat en het comfortabel is om mee te starten. Bovendien zijn de parfums een toevoeging in ons portfolio ook qua geur.

MONTECRISTO jazeker van de bekende sigaren uit CUBA. Dit merk draagt het officiele logo en mag als enige deze naam dragen. De geuren zijn toegankelijk en zal menig liefhebber van sigaren het hart doen versnellen. In totaal 3 parfums en elk een eigen verpakking, wit, zwart en bruin.

 

Comments are closed.
btt