DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
ParfumDiner Parfum experience

PARFUMDINER

By Stephanie Helmer

Posted in | Tags : , ,

Eten, drinken en parfums; Drie ingrediënten voor een onvergetelijke avond. Wordt ontvangen in het restaurant en laat je verrassen door 7 gerechten met 7 bijpassende wijnen beide geïnspireerd op de 7 parfums.

De chef-kok krijgt enkele weken van te voren verschillende parfums door, waarna hij/zij bijpassende gerechten bedenkt. ‘Noten’ uit de parfums dienen dan als inspiratie voor de gerechten. Zo kiest de ene chef om bepaalde ingrediënten tot een voorgerecht te maken en de ander laat zich door hetzelfde parfum inspireren tot een hoofdgerecht. Door ingrediënten aan verschillende zintuigen bloot te stellen leer je ingrediënten beter kennen en ook herkennen. Het parfumdiner laat duidelijk ervaren dat de verschillende zintuigen een grote invloed hebben op de totaal beleving. Het zo bewust ruiken, proeven en genieten zorgt voor een waardevolle, ontspannen avond samen zijn.

ParfumDiner Experience Teambuilding FOOD
ParfumDiner RAAMFOOD Ma'donna Lokeren
ParfumDiner Experience Teamuitje

Inmiddels hebben er al verschillende parfumsdiner plaats gevonden. Succesvolle avonden, waarna de gasten vol enthousiasme en vaak nog met een mooi parfum de deur uit gingen. Het biedt een mooie mogelijkheid tot een kruidbestuiving tussen parfumerie en (lokaal) restaurant. In samenwerking met The Scent Company wordt er een selectie van parfums gemaakt, die op die avond de inspiratie zijn voor de Chef en de Sommelier.

 

Op zoek naar een buitengewoon team-uitje?
We snappen dat je als team-uitje iets speciaals wilt.

Nieuwgierig?
Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw winkel?

Comments are closed.
btt