DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
Halloween parfum

Welke parfum bij welke Halloween outfit?

By Stephanie Helmer

Posted in , , | Tags :

Het vinden van een geschikt Halloween outfit is al een hele klus..laat staan welke geur je hierbij moet dragen. Het is verleidelijk om dan een parfum op te sprayen die je al dagelijks draagt. Wij hebben voor jullie 5 parfums uitgekozen die passen bij je outfit en het extra karakter geeft.

NOBILE 1942 - Malìa

Halloween Parfum Malia

Malìa vertelt het verhaal van een onschuldige, moderne heks, een vrouw die je met een glimlach verleidt, terwijl je met een snelle blik haar persoonlijkheid probeert voor te stellen. Een vrouw die zich voordoet als een charmante dame, maar die de kracht uit de aarde trekt om haar prooi te veroveren. Onschuldig, desalniettemin weet ze te spelen met dubbelzinnigheid tussen goed en kwaad, onschuld en corruptie. Hetzelfde gif  dat de beul haar geeft als ze de brandstapel op moet...

Antonio Alessandria, neus achter deze geur, baseerde de parfum op de raadselachtige dualiteit van het ingredient Osmanthus, die zowel verfrissend als bedwelmend zoet is.  Gecombineerd met fruitige noten, roze peper, roos en tabaksplantbloesem (Nicotiana) reflecteert Malìa op haar beurt de goedaardige verfijning, waarbij fruitige vrolijkheid wordt gecompenseerd met rijke en bijzondere kruiden. 

75ml - €195.-

AMOUROUD - Dark Orchid

Halloween_Catwoman_DarkOrchid

Donkere bossen bewaren donkere geheimen. De glanzende grond in het bos die met zijn mystieke energie jou naar binnen probeert te trekken. De schitteringen door de bladeren van de zwarte Gardenia en de zeldzame spiced orchid zorgen voor de nodige hypnose . Dit gecombineerd met de rijke lagen van Balsem en Vanille brengen gevaar en mysterie samen. Een geur met een verslavende werking, zoals iedere cat woman haar werk voltooid. 

100ml - €175.-

VCANTO - Lucrethia

Halloween_Spartacus_Lucrethia

Lucretia Borgia (1480-1519) woonde onder andere in het kasteel van Gradara. Zij was de dochter van Paus Alexander de 6e. Zoals dat in die tijd ging, werden voor haar verschillende huwelijken geregeld, om zo de politieke positie van de familie te waarborgen. Het gerucht gaat dat Lucretia in het bezit was van een ring, waarin zij gif zou kunnen stoppen om op die manier haar tegenstanders te vergiftigen. De combinatie van kruidnagel, patchouli en cacao laten zien dat Lucretia een sterke en zelfstandige vrouw was, die haar zachte verleidelijke kant  laat zien door de zoete geur van peer en de zachte tonen van lindebloesem. 

100ml - €155.-

NEJMA - Le Delicieux

Halloween_Zombie_Nejma

Een schoonheid die wordt gecreëerd door een wit boeket aan bloemen, jasmijn, witte orchidee en de Italiaanse iris. Maar niets is wat het lijkt en net zoals zombies gaat ook Le Delicieux een stap verder.  In de drydown komt de caramel, amber en vanille naar voren, die samen met de patchouli het parfum een warm karakter geeft. 

100ml - €195.-

TIZIANA TERENZI - Al Contrario

Halloween_Skalet_AlContrariojpg

Al Contrario in het Italiaans betekent omgekeerd en vertelt het verhaal van de terugreis. Herinneringen en emoties die achterblijven, daar waar zij veel liefde hebben gekend. Een intieme geur die gewijd is aan degene die de essentie van reizen en het leven echt begrijpen. Een rauwe maar toch een diepe weerspiegeling waarin de met zorg geselecteerde hout soorten zoals ebbenhout de wortels vormen van deze parfum. Afgewisseld met het verleidelijke en warm van vanille. 

 50ml - €150.-

Comments are closed.
btt