DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
ACCA KAPPA Brush Cleaner verzorging borstel

ACCA KAPPA · Borstel onderhoud

By Stephanie Helmer

Posted in , ,

Dat shampoo invloed heeft op de kwaliteit van het haar dat weten we inmiddels. Steeds vaker zien we blogs waarin verteld wordt dat dagelijks je haren wassen niet goed voor je is. Daarnaast neemt het aantal shampoos op basis van natuurlijke ingrediënten en zonder SLS (synthetische schuimmaker) toe. Maar wat je bijna niet hoort is dat de kwaliteit van je haarborstel ook invloed heeft op de kwaliteit van je haar. 

Acca Kappa_BrushCleanser2

Borstels met echt (zwijn)haar verzorgt het haar, zo zorgt het ervoor dat de haarschacht mooi glad blijft en helpt gespleten haarpunten te voorkomen. Het is beter om het haar voor het slapen gaan goed te borstelen. De talg van de hoofdhuid borstel je dan door het haar, het houdt de hoofdhuid gezond en zorgt voor een goede doorbloeding.

Echter zijn borstels met echt haar over het algemeen iets prijziger dan een kunststof borstel. Een goede verzorging van je borstel zorgt er ook voor dat deze langer meegaat. ACCA KAPPA, bekend om haar kwaliteitsborstels gemaakt in Italië, heeft daarom een handige cleansing borsteltje, van hout met een stevig nylon ontwikkeld. De Brush Cleaner verwijdert stof en haar uit de borstel. Haal deze door de borstel van boven naar beneden en van links naar recht, zo nodig nog diagonaal en je borstel is weer schoon. 

De haarborstel kan eventueel met een zachte shampoo gewassen worden, maar zorg ervoor dat het hout en het natuurlijke rubber niet te lang nat blijven en laat de borstel drogen met de haren naar beneden.

De borstel is weer klaar voor dagelijks gebruik van de honderd slagen door het haar.

ACCA KAPPA brush
Comments are closed.
btt