DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
Acca Kappa_Gift 2018 CHRISTMAS IDEAS

ACCA KAPPA · Gift 2018

By Stephanie Helmer

Posted in | Tags : ,

Acca Kappa_Gift_Bestsellers

ACCA KAPPA · Bestsellers

Vorig jaar werden de 15ml’s geïntroduceerd en gelijk al een groot succes voor tijdens de feestdagen. Maar dat kan ook niet anders in zo’n bijzondere doos waarbij verschillende geuren zijn gecombineerd. De eerste combinatie is de zacht frisse Muschio Bianco (White Moss), afgewisseld door de spicy Black pepper & Sandelwood en uiteraard dé klassieke ACCA KAPPA geur – 1869 [ordernummer 1256]. Ben je een groot fan van de Muschio Bianco, maar wil je wel eens afwisselen met de Giallo Elicriso of 1869, dan is deze iets grotere box geschikt voor jou [ordernummer 1246]. Tevreden met de Muschio Bianco en minder behoefte om af te wisselen, bereidt dan de collectie uit met een verzorgende scheerschuim en zeep [ordernummer 1254].

Let op! In de parfum boxen zit een eau de parfum en dus geen eau de toilette. Bij de box in combinatie met scheren zit een eau de toilette.

Acca Kappa_Gift_Classics

ACCA KAPPA · Classics

Met de ruim 100 jaar ervaring zijn er uiteraard ook een aantal ACCA KAPPA klassiekers! Uiteraard niet te missen binnen de klassieke is de gift box met verschillende handzepen, zepen van 100 gram en vol essentiële oliën om de handen tijdens het wassen te verzorgen [ordernummer 969]. Nog steeds gewild onder de jonge doelgroep van ACCA KAPPA is de Green Mandarin-lijn. Deze verkwikkende geur gecombineerd als een 500ml showergel en 300ml body lotion mag dan ook niet ontbreken tijdens de donkere wintermaanden [ordernummer 959]. Muschio Bianco, of te wel White Moss, is samen met de 1869-lijn dé ACCA KAPPA geur. Hoe kan je deze lijn dan beter combineren dan met een eau de toilette, zeep, handcrème en een deo [ordernummer 1267]. Of nog beter?! Je huis laten ruiken naar de zacht frisse Muschio Bianco met de 250 ml room diffuser (incl. 500ml refill) [ordernummer 1226].

Wist je.. dat je bij een stuk zeep 7x minder zeep gebruikt dan met een handpompje?! Dus ook een cadeau tip voor mensen die bewust met het milieu om willen gaan.

Acca Kappa_Gift_Toppers

ACCA KAPPA · Tips

Naast de toppers en klassiekers zijn er ook dit jaar weer een paar nieuwe ACCA KAPPA gift sets bijgekomen, waaronder de boxen met borstels. Zo wordt de luxe travel paddle brush, gemaakt van Kotibe hout, gecombineerd met de verzorgde haar fluid om gespleten haarpunten te voorkomen[ordernummer 1273]. Een luxe box voor een man met een baard?! Want wie een baard heeft moet deze ook verzorgen. Deze uitgebreide box bevat een baardborstel gemaakt van Wengé hout, baard shampoo (200ml) en een baard fluid (50ml) voor de finishing touch [ordernummer 1203]. Of mag de mannelijke kaaklijn toch zichtbaar zijn?! Dan is de zwart/grijze scheerset een overtreffend geschenk [ordernummer 609NS].

Wist je.. dat in de scheermesjes van de ACCA KAPPA scheersets eenvoudig vervangen kunnen worden door het bekende Gillette mach-3 vervangen kunnen worden?!

Related Posts

Xmas Toppers

Comments are closed.
btt