DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
Amouroud_White collection - Linar Vetiver White Hinoki

NIEUW! AMOUROUD White Collection

By Stephanie Helmer

Posted in , | Tags :

Amouroud, bekend van de zwarte fles met gouden dop, heeft een reputatie opgebouwd van geuren die intens en lang op de huid aanwezig blijven. Recent hebben ze de nieuwe lijn gelanceerd en dit keer in een witte fles met gouden dop in een witte verpakking. Geïnspireerd op de nacht die over de diepste uithoeken van het Amouroud-Bos valt, laat een andere dimensie zien van Amouroud. Een nieuwe dimensie en klaar voor een nieuwe doelgroep. Is oudh niet jouw ding dan kun je lekker los met deze fantastische Vetiver of het parfum met als basis Hinoki.

Momenteel bestaan de White Collection uit twee geuren, maar meer geuren zullen volgen.

White Hinoki

Parfumeur Angelique Nadau creëerde deze sensatie door de magie van gember, bloedsinaasappel en witte pepper te mengen. De geur is geïnspireerd op het heilige Hinoki-hout, dat zijn oorsprong in Japan heeft. Zijn citrus-houtige aroma is betoverend en voert je naar een afgelegen plek die is ondergedompeld in de natuur. Bijna een verlichting. In de kern ontvouwt zich een labdanum, heliotroop en kaneelmengsel dat een element van ongewone diepte en rijkdom toevoegt.

White Hinoki - Amouroud
White Hinoki - Amouroud

 

Lunar Vetiver

Geïnspireerd door de verleiding van het vallen van de avond. Parfumeur Jerom Di Marino wilde de etherische gloed vastleggen die komt net zoals de zon en de maan de lucht delen in wat hij een ‘olfactieve droom’ noemt. Met behulp van een unieke patchouli die op het Indonesische eiland Java als basis werd geoogst, begon Jerome iriserende tonen die de ondergaande zon uitstraalt. Een fluweelachtige infuse van aromatische salie, bloeiende nachtcactus en zwarte vanille roepen de geweldige schemering op die Jerome wilde overbrengen.
Exotische tabaksbloem en tonkaboon blijven de gewaarwordingen verbeteren die Jerome in zijn Lunar Vetiver bedacht heeft. Het is zowel luxueus als nobel

Amouroud - Lunar Vetiver
Amouroud - Lunar Vetiver
Comments are closed.
btt