DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
MoederdagTop5

Moederdag top 5

By Stephanie Helmer

Posted in , | Tags : ,

Wat zijn we trots op haar. Iedere dag staat ze voor ons klaar. Wat geven wee onze moeder dit jaar? Wij hebben de top 5 mooiste moederdag cadeau’s uitgezocht.

Voor de Moeder die iets anders verdient; een unieke moeder een uniek cadeau

MoederdagTop5_TeoCabanel

TEO CABANEL – Lace Garden

Een mooie bloemen parfum  met de lichtvoetigheid van kant. De bloementuinen van het kasteel van Fontainebleau zijn de inspiratie voor deze unieke geur. Een vleugje citroen en ylang ylang en in het hart de oranjebloesem, jasmijn, tuberose en de mysterieuze magnolia. Vanille en benzoin in de basis zorgen voor een poederige harmonie; een goddelijke sensatie op de huid. Een bijzonder Frans parfum voor de ware fans van witte bloemen.

Acca Kappa Muschio Bianco

ACCA KAPPA – bodyproducten

Acca Kappa, de Italiaanse topper onder de verzorging producten en ondermeer bekend van de elegante scheersets. Daarnaast heeft Acca Kappa een lijn genaamd Muschio Bianco, met White Moss als basis ingrediënt. Deze lijn kan zowel voor heren als dames gedragen worden en bestaat onder meer uit een parfum, bodylotion, showergel, deo, shampoo en een heerlijke bodybutter.

Acca Kappa 15ml parfum

ACCA KAPPA – 15 ml parfum

Wil je je moeder eens een andere parfum geven dan dat ze normaal draagt? Dan zijn de 15ml parfums van Acca Kappa een ideale oplossing. Handig voor in de tas, auto, of toilettas. Een perfect cadeau voor die unieke moeder, keuze uit 12 geuren.

Campos de ibiza Parfum new

CAMPOS de IBIZA – Parfum en/of body producten

CAMPOS de IBIZA met haar nieuwe uiterlijk steelt zij de show. Laat moeder, met haar ogen dicht, maar eens genieten van een momentje op Ibiza zonder dat ze daarvoor de deur uit hoeft. De geuren zijn gecreëerd op basis van ingrediënten die terug te vinden zijn op het eiland.

Moederdag When Mask

WHEN MASK – Mini Spa

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, welke moeder is het relaxed in het hele land…Gun de drukke moeders een mini spa behandeling voor thuis met het superzachte, hydraterende en verzorgende ‘bio cellulose sheet mask’. Een kwalitatief hoogwaardig masker, met gepatenteerd serum. 

Related Posts

Comments are closed.
btt