DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
Acca Kappa_Hair parfum

NIEUW! ACCA KAPPA Haarparfum

By Stephanie Helmer

Posted in , | Tags : , ,

Het haar heeft wat te voortduren, dagelijks wordt het blootgesteld aan milieuvervuiling, slechte voeding, medicijnen en chemische behandelingen die de keratinmstructuur aantasten. ACCA KAPPA is daarom ook de eerste die komt met een haarparfum! Een speciaal samengesteld parfum om het haar te omhullen met een aangename geur en tegelijkertijd bij te dragen aan de verbetering van het haar. Naast de frisse White Moss-geur is het haarparfum rijk aan voedingsstoffen voor het haar.

Rode wijn en groene thee extract.
De biologische extracten van groene thee en rode wijn helpen het haar te beschermen tegen schade veroorzaakt door externe invloeden. Het rode wijn extract wordt verkregen uit de bladeren van de Vitis Vinifera en bestaat uit flavonoïden. Flavonoïden zijn een uitgebreide groep stikstofvrije organische verbindingen die een anti-oxidatieve werken hebben. Dit houdt in dat zij de schadelijke effect van agressieve zuurstofmoleculen neutraliseren. De groene thee wordt verkregen uit de bladeren van de Camelia Sinensis, een kleine boom uit Zuidoost-Azie. Groene thee extract is een phyocomplex met buitengewone cosmetische eigenschappen. De polyfenolen en tannines zorgen voor de versteviging van het haar.

Keratine.
Om de schade aan de structuur van de keratine te herstellen, het het haar kleine eiwitten nodig die fysiologisch en biochemisch lijken op keratine. De plantaardige keratine die ACCA KAPPA gebruikt is een mengsel van aminozuren afgeleid van mais, soja en tarwe. De uiteindelijke samenstelling omvat dezelfde 18 aminozuren als keratine. Het lage molecuulgewicht van de gehypdrolyseerde eiwitten die op plantaardige keratine zit, maakt het mogelijk dat ze de structuur van het haar binnendringen en het efficiënt herstellen.

Hoe te gebruiken?
Hou de spray op 15-20 cm van het haar en spray over het hele waar het haarparfum. Een andere manier is om je borstel in te sprayen voordat je je haar kampt. Het haarparfum is niet vettig en laat geen residu achter. 

BEVAT GÉÉN: SLS - SILICONEN - PARABENS - PETROLATEN - CHEMISCHE ANTIOXIDANTEN - GMO's

Comments are closed.
btt