DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

ACCA KAPPA

Description

Vandaag viert ACCA KAPPA 150 jaar Italiaans design en vakmanschap. Door de jaren heen heeft ACCA KAPPA een groot aantal borstels, cosmetica, scheerproducten en parfums ontwikkeld. Om dit te vieren heeft Elisa Infinito en My Scent gecreëerd. Het penseel genaamd INFINITO is een echt meesterwerk en toont de oneindigheid van het creëren van fantastische penselen. Met My Scent wou Elisa haar eigen penselen hebben.

HISTORY

Sinds 1869

Acca Kappa. Twee initialen die een Italiaans verhaal vertellen. Het verhaal van de familie Krüll, die het bedrijf sinds 1869 leidt. Het verhaal van een oude fabriek in het hart van de stad Treviso. Een familiebedrijf dat een industrieel bedrijf is geworden en tegelijkertijd trouw blijft aan tijdloze waarden met een productie die uitsluitend in Italië wordt gemaakt.
Een historisch merk van uitmuntendheid in het creëren van geuren, professionele borstels en lichaamsverzorgings- en wellnessproducten. Vier generaties en een absolute passie voor eenvoud en authentieke schoonheid die te zien is in elk geproduceerd item en in elk klein detail.

ROLLING HILLEN. WIJNGAARDEN ONBEDORVEN DOOR DE TIJD. EEN MEDITERRANE TUIN MET GEUREN VAN ITALIË EN DE ZON.
In haar mediterrane tuin oogst Elisa inspiratie, kweekt ze herinneringen en stelt ze natuurlijke geuren samen die de fascinerende taal van bloemen, bossen en kruiden overbrengen. Ze geeft een geurige pracht en praal door en geeft de prachtige Italiaanse parfumkunst met eenvoudige perfectie door.

EEN FAMILIE DIE GRAAG NIEUWE GEUREN BEDENKT. SAMEN MET DEGENEN DIE ZE GRAAG MOGELIJK MAKEN... EN ZE TE DELEN.
In de historische fabriek van Treviso werken Elisa en haar familie samen met een hechte groep trouwe medewerkers, unieke individuen die persoonlijkheid, wijsheid en passie combineren. Deze eigenschappen stellen hen in staat om emoties, gevoelens en onderzoek om te zetten in originele, kostbare geuren.

COLLECTION

· Parfums ·

· Shaving & Barber ·

· Hair & Brushes ·

· Home ·

btt