DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

HOME FRAGRANCES

REPUBLIC of FRAGRANCES

De geurkaarsen van Republic of Fragrances zijn van een 100% natuurlijke was, uiteraard van hernieuwbare, verantwoorde bronnen! De geurstoffen zijn essentiële oliën, het lont is van een schone katoen. De kaarsen staan bekend om hun super schone branding en hun constant sterke geur, waarvoor een speciale technologie wordt gebruikt.

Het is belangrijk dat de producten veilig zijn voor lichaam en geest. Daarom wordt er voor de kaarsen van REPUBLIC of FRAGRANCES 100% biologische soja en koolzaadolie gebruikt, vrij van paraffine, parabenen en palmolie. U kunt 100% onschuldig winkelen, wetende dat deze producten u geen kwaad kunnen doen.

ROOMSPRAYS

De roomsprays bevatten 20% essentiele olien een hoge concentratie van natuurlijke geurstoffen. Een compleet originele roomsprays die niet onderdoen van de kwaliteit van een parfum. Deze huisparfums verdrijven snel vervelende geurtjes uit het huis.

OFFICINA delle ESSENZE

Er gaat niets boven een parfum dat een ruimte kan versieren. Alleen een parfum heeft de kracht om ons onder te dompelen in een een verre plaats, die landschappen, herinneringen en sensaties oproept die levendig en dichtbij worden. De collectie Home Fragrances by Officina delle Essenze is een reis van onderzoek en experimenten zonder grenzen, die een persoonlijkheid aan elke wedstrijd.

Diffusors met riet geven de geuren vrij op een ononderbroken en constante manier, daarom zijn ze de ideale producten voor ingangen, badkamers, slaapkamers en kleine kantoren. Anderzijds zijn verstuivingsparfums het beste idee om grote ruimtes te decoreren: winkels, open ruimtes, showrooms, omdat ze direct en intense actie hebben.

Prijzen

Diffuser

250ml                   €   48,00

500 ml                  €   68,00

1250 ml                € 155,00

Roomspray

500 ml                 €    48,00

NOBILE 1942 GENUA

Casa Nobile is een collectie van 6 huisgeuren, elk met een eigen persoonlijkheid. Parfumeer iedere kamer/ruimte om zo de perfecte plek te creëren en te genieten van de perfecte ambiance in huis.

Casa Nobile is geboren om ons eraan te herinneren dat elk huis ons kasteel is.

  • The Orange Trees  Lodge 
  • Ocean
  • Orient Express
  • Galettes des Rois
  • Silk Sheets
  • Mountain Chalet

 

Prices

100ML DIFFUSER             €   30,00

200ML DIFFUSER             €   50,00

500 ML DIFFUSER            €   80,00

1000ML DIFFUSER           €  125,00

500ML REFILL                    €   55,00

200ml SPRAY                      €    45,00

btt