DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

CIGNO NERO

Description

CIGNO NERO – MILANO  –  MAGISCHE GEUREN

NIEUW uit Milaan, een in het oog springende collectie in helder blauwe flacon met een gouden dop. Een 50 ml. extrait de parfum met een hoge dosering pure essentiële oliën.  

CIGNO NERO – MILANO

De “Zwarte Zwaan” is al eeuwenlang een metafoor voor wat nooit zou kunnen bestaan – een absolute zeldzaamheid. Toen uiteindelijk de zwarte zwaan in Australië werd ontdekt hebben we deze metafoor achter ons gelaten.

Giovenale, een oude Romeinse dichter, schreef: “rara avis in terris, nigroque simillima cygno” (Een zeldzame vogel op aarde, zoals een zwarte zwaan).

De Cigno Nero Milano parfumlijn laat zich inspireren door dit concept van zeldzaamheid, atypiciteit en onconventionaliteit: het vertegenwoordigt het merk en de hele collectie.

Mythologische wezens en dieren hebben altijd deel uitgemaakt van de collectieve verbeelding. Ze resoneren in ieders geheugen. Fascinerend en mysterieus, begiftigd met immense krachten, waren ze onsterfelijk en symboliseren altijd bijzondere kenmerken van de mens. Het kiezen van je eigen mythologische schepsel of dier is het doel van deze parfumlijn. Deze wezens symboliseren een deugd, een eigenaardigheid en een gemoedstoestand waarin we onszelf herkennen of die we graag zouden willen bezitten.

De verwijzing naar de stad Milaan betekent onderscheid van Italiaansheid, kwaliteit en deskundigheid, maar ook van moderniteit. De hoofdstad van stijl, mode en entertainment, zo rijk aan evenementen en tentoonstellingen, is een kloppende, creatieve pool en geeft het merk een jonge, kosmopolitische en internationale waarde.

De collectie bevat 6 bijzondere geuren in parfum extract met 28-30% zuivere etherische oliën. Ze vertegenwoordigen 6 mythologische wezens, bedoeld om te veranderen in 5 geluks-amuletten die hun eigen eigenaardige deugden en kenmerken geven aan degenen die het parfum gebruiken.

 

Anima Libera (citrus/woody/musk) – intuitive, creativiteit, vrijheid, dromen

Araba Fenice (flower/green)- wedergeboorte, regeneratie, evoluties, verandering

Dolce Canto (fruity/flower/ozonic) – verleiding, charme, passie, eros, verleiding

Forza Suprema (spicy/woody/leather) – kracht, energie, moed, vitaliteit

Pura Essenza (oriental/spicy) – puurheid, rechtvaardigheid, sensibiliteit, mystiek

Blu Divino (citrus/marine/spicy) – evenwichtig en stoutmoedig

btt