DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

IMPERIAL PARFUMS

Description

BLUE DIAMOND

Blue Diamond opent met een heldere, sprankelende uitbarsting van bergamot en delicate mandarijnbloesem. De frisheid van de citrusvruchten ontvouwt zich met zoete jasmijn voordat sensueel mos en droog hout een weelderig, langdurig spoor accentueren.

Blue Diamond bevat kostbare assam oud, een zorgvuldig bewaakte bron die alleen groeit in bepaalde delen van India en nauwgezet wordt gewonnen uit agarhoutbomen. Blue Diamond straalt met een luxe, verleidelijk oud terwijl een verleidelijke vanille u omhult met een geraffineerde zweem.

Dit betoverende parfum belichaamt de pracht en praal van de Imperial Collection.

Nil Imperial opent met citroenolie uit Italië, gevolgd door een zacht bloemenhart met noten van Bulgaarse rozen en suiker.  Het geheel wordt subtiel verzacht met elegantie en verfijning door oosterse vanille en witte muskusnoten, die alle sensualiteit van het parfum naar de basis brengen.

Topnoten: Italiaanse citroenolie

Hartnoten: Suiker, Absoluut van Turkse roos

Basisnoten: Intense vanille, suiker, witte muskus

Black Imperial

Indeze extreme geur wordt het viooltje als nooit tevoren omgewerkt tot iets nieuws. Gecombineerd met bergamot, op de voet gevolgd door de zoetheid van subtiel gepeperde roos. Het hart van deze compositie is een prachtige mix van patchoeli, amber en vanille die een stortvloed aan sensaties biedt, die plotseling overweldigt.

Topnoten ; Bergamot, Viooltje uit Parma

Hartnoten: Fluwelen roos

Basisnoten :Patchouli uit Indonesië, Amber, Vanille uit Madagaskar

Oudh Imperial

Ontdek de mystieke geur die het kostbare oudh uit het hart van de Oriënt verheerlijkt. Een betoverend sandelhout, mysterisch geven deze geur een majestieuze body in deze nieuwe oosterse houtachtige geur.

Een spel van subtiele contrasten tussen noten van amber en oudh, met de frisheid van bloemige noten van jasmijn en Bulgaarse roos.

Topnoten: Egyptische jasmijn

Hartnoten: Bulgaarse roos, Heet zandakkoord

Basisnoten: Agarhout, Sandelhoutextract, Amber, Witte Muskus

Rubis Imperial

Deze verfijnde en frisse geur ontvouwt zich in een olfactorische compositie met een assertief karakter. Verrijkt met citroen uit Italië, worden de bloemige noten ondersteund door akkoorden van lavendel en warme vanille die dit elixer een elegant en fris parcours geven.

Topnoten: Citroen uit Italië, Citrusakkoord, Bergamot, Vanilleakkoord.

Hartnoten: Lavendel, Indonesische Patchouli

Basisnoten: Absolute Labdanum, Muskus, Amber

Nuit Imperial

Een betoverende uitnodiging naar de Orient, de topnoten betoveren ons door de delicaat pittige en zoete geuren van een mandarijnenschil gecombineerd met sinaasappel, chocolade en vanille. Dit wordt versterkt door een elegant en licht gastronomisch en fruitig akkoord dat zijn verslavende werking geeft.

Topnoten: Koffieakkoord, Citroenolie uit Italië, Bergamot, Mandarijn uit Spanje

Hartnoten :Fluwelen roos, patchoeli uit Indonesië, sandelhout uit India, kardemom

Basisnoten: Chocoladeakkoord, Sinaasappel uit Marokko, Muskus, Amber

Details

Category

Launch Project
btt