DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

ONYRICO

Description

Onyrico betekent “wereld van dromen”: geur neemt ons mee naar dagdromen, plotseling getransporteerd zonder grenzen van ruimte en tijd.

Wij willen het plezier van schoonheid en verfijning uitdrukken, dat zich uit in de aandacht voor details en eindeloze nuances: het ware en de luxe, altijd vertegenwoordigd door de tijd, zijn het belangrijkste ingrediënt van Onyrico.

We verkenden tijd en ruimte door de geschiedenis van enkele grote figuren, gekozen uit vele Italianen die werken van buitengewoon talent en schoonheid hebben gecreëerd.

Kunst kan op aarde bestaan alleen door de werken van de mens: en parfum is kunst.

Onyrico is een geparfumeerd eerbetoon aan het Italiaanse genie dat de wereld eeuwenlang schoonheid heeft geschonken.

De eerste editie van de parfums is geboren uit de wens om de vreugdevolle trots van het Italiaans zijn te bevestigen, en omdat wij geloven in het genie en het talent van de Italianen, wilden wij onze parfums alleen door grote Italiaanse parfumeurs laten interpreteren.

Onyrico is een passend eerbetoon aan Italië, aan zijn tijdloze emoties.

 

EMILIA & GIORGIO

Onyrico bestaat uit dezelfde elementen als de dromen van Emilia Armida Chinigò en Giorgio Biella. De levensverhalen van Emilia en Giorgio zijn die van vrijheid en onafhankelijkheid. Terwijl het hare creatief is met een koffer vol mooie dromen, is het zijne dat van een succesvolle ondernemer op zoek naar een nieuwe passie.

Zij is het hart en hij de vleugels van deze droom.

Ze ontmoeten elkaar en creëren Onyrico – de eerste lijn van Niche & Co, een vrij en onafhankelijk huis dat inhoud geeft aan de dromen van hen die de moed en het talent hebben om te durven, net als de Italiaanse genieën die eerbiedig door Onyrico worden gevierd.

Onyrico is een onconventioneel parfumhuis, geboren als uitdrukking van vrijheid en onafhankelijkheid, en kon niet anders.

Onyrico is gemaakt zonder creatieve of materiële grenzen, en vult het grote witte doek van de vrijheid met de gedurfde penseelstreken van hun dromen.

Onyrico is het verhaal van een droom, een sprookje dat werkelijkheid is geworden. Het is een droom van de dromen van Italiaanse genieën die onuitwisbare sporen hebben nagelaten in de geschiedenis van de mens.

 

Smaak

Het plezier van schoonheid, verfijning en luxe ligt in de aandacht voor details en nuances.

Luxe bestaat niet uit materiële goederen. Echte luxe is nu meer dan ooit tijd.

Tijd hebben en iets doen in de tijd dat bevredigt en ontwikkelt. Dit is de kern van het esthetische imago van ONYRICO.

Suggestie

Een universum van emoties, op reis door de tijd. Een passend eerbetoon aan Italië.

Elke tint is een echt uniek, suggestief moment.

Passie
Het gebruik van grondstoffen geselecteerd uit de meest edele en zeldzame essences van natuurlijke oorsprong, zoals citroen en bergamot uit Sicilië, vetiver uit Java, Damastroos en Tuberoos uit Grasse, maken deze geuren “niche”.

Elk ruw ingrediënt is gekozen om een perfecte harmonie te bereiken, noot voor noot.

De flacons

De lange geschiedenis van het artistieke Italiaanse verleden komt samen in een elegante en minimalistische flacon, die de erfenis van de Italiaanse creativiteit voortzet via de essentiële stijl van het moderne Italiaanse design, dat Milaan als hoofdstad van de wereld heeft.

Marmer

Uniek en waardevol zijn de marmeren deksels van verschillende kwaliteit, één voor elke geur. Elk deksel is met de hand gemaakt door bekwame vakmensen, er is geen deksel dat identiek is aan een ander.

Elk marmeren deksel spreekt van zijn uniciteit en van het verhaal van een materiaal dat een essentieel element is van de Italiaanse architectuur en kunst. We kunnen zeggen dat de geschiedenis van Italië allemaal in marmer is uitgehouwen.

Zelfs de ontwerpen in marmer herinneren aan de wervelingen en golven van het parfum.

Het marmeren deksel sluit de geur in, net zoals het materiaal de natuur inkapselt en eeuwig maakt.

Elk stuk is uniek en apart.

btt