DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM

SANTI BURGAS

Description

SANTI BURGAS White Collection is geboren om te bewegen. Als leeg canvas van een schilder gebruikt Santiago Burgas deze elegante witte flessen om zijn olfactorische gevoeligheid vast te leggen. Hij creëert een collectie in overeenstemming met het huidige moment, trouw aan zijn techniek en zijn zintuiglijke ervaring, het bereiken van een parfum dat een symfonie oproept die echte liefhebbers van auteursparfums zeker zullen waarderen.

De White Collection, met zijn minimalistische uiterlijk maar een goed uitgewerkte inhoud, is het resultaat van een ongeplande formulering, zonder regels of voorschriften. De kostbare witte fles heeft een keramiekaspect dat doet denken aan zuiverheid en de dop is gemaakt van onbehandeld hout uit duurzaam beheerde Europese bossen. The White Collection is een meesterstuk dat aangename herinneringen oproept.

The Palindrome Collection: darkness morphing into light.

Een palindroom is een woord of zin die op dezelfde manier achterstevoren of voorwaarts kan worden gelezen, vaak met een mysterieuze of mystieke betekenis. Palindromen worden ook verondersteld een beschermend effect op de lezer uit te oefenen. Het witte doek van de Witte Collectie van Santi Burgas is zwart geworden, wat resulteert in grimmig zwarte flessen voor de nieuwe Palindrome-collectie. Alleen het logo blijft in wit als een symbool van eeuwige weerstand, de buitenste zwarte kleur fungeert als een beschermend schild voor de lichtgevende vloeistof binnenin. De drie PALINDROME-geuren staan vol met licht en hoop en wachten geduldig op de bevrijding, met een boodschap van harmonie en vrede. Ze zijn het resultaat van een samenwerking met meester-parfumeur Rodrigo Flores-Roux.

Palindrome 1,  is het eerste parfum ik heb opgevat als een Palindroom, deze kan zowel achteruit of vooruit worden opgespoord. Net als het lezen van een palindroom in beide richtingen en zonder onderbrekingen, PALINDROOM 1 blijft onveranderlijk: zodra de lichtere citrusvruchten tonen verdwenen zijn, openbaart het warme, wierook-beladen hart zich als een beschermend mantra.  Bedwelmende balsems en amberachtige accenten terwijl de lichte opening verrassend opnieuw verschijnt, ingeluid door de krachtig rijke houttonen van Ambermax.

Siciliaanse citroen en mandarijn, Cacao bonen, wierook van Somalië, Tolu Balsem, Ethiopisch Oppononax, Cistus van Andalusië, ambrette zaden, Vanille boon tinctuur, Sandalwood en Tonka boon van Venezuela.

Werkt als een palindroom maar op een andere manier.  Deze geur draait rond een solide en krachtige woody as van patchouli, die kan worden gevoeld van de eerste naar het  laatste stadium van zijn ontwikkeling. Een warm en pittig vleugje zwarte peper, kardemom en gember versterken de tonen van het hart. Nog steeds schijnt vanwege een veerkrachtig fonkeling van bergamot van Calabrië. Onverwachte nuances van Angelica wortel, bedwelmend suikerriet en leer akkoorden maken het plaatje compleet.

Bergamot van Calabrië, Angelica wortel, suikerriet, witte en zwarte peper, gember van Nigeria, Kardemom van Ceylon, Castoreum, Chinese Osmanthus, Maltese Labdanum, kaneelboom bladeren, leer tonen, Patchouli en Mexicaanse vanille bonen

Een unieke combinatie van 2 verschillende soorten osmantus absolu, die een mooi samenspel geven tussen de vrolijke en fruitige accenten en de donkere dierlijke en leertonen. Dit olfactorische geurenspel gaat heen en weer tussen licht en donker, verlicht zichzelf met sprankelende mandarijn, rum en davana voordat het de donkere schaduw van cistus labdanum, populier en extra pure patchouli bereikt. Een verrassend effect met zwarte olijf voegt een extra dimensie toe aan deze compositie, elegant afgerond met de Bulgaarse roos.

Mandarijn, zwarte olijf, osmanthus flowers, osmanthus absolutes, labdanum, Jamaican rum absolute, Bulgarian rose, patchouli, artemesia & davana.

btt