DISTRIBUTOR OF NICHE PARFUM
Cadeau tip voor de feestdagen

Holiday gifts for this season

By Stephanie Helmer

Posted in , , , ,

De avond valt steeds eerder, de wind begint harder te waaien en de bomen verliezen hun bladeren. De tijd van lichtjes en warme chocolademelk is weer aangebroken. Met de feestdagen voor de deur is het altijd handig om een beetje cadeau inspiratie op te doen. Welke beauty musthaves horen er dit jaar in de zak of onder de boom?!

Wij hebben de leukste, lekkerste en mooiste cadeau’s voor jullie op een rijtje gezet.

LEKKERE CADEAU’s

When Mask - Acca Kappa

WHEN MASK – Hydraterende gezichtsmaskers gemaakt van 100% bio cellulose. Ideaal voor de droge en gevoelige huid. Verschillende soorten voor verschillende momenten op de dag.  per stuk €12,95 · 4pack voor €39,95 via bol.com

ACCA KAPPA White Moss showergel – Een heerlijke showergel met een aromatische geur. Opent met een verfrissende bergamot, waarna de warmte van kardamon, amber en white moss zich verder ontwikkeld. Voor zowel mannen als dames. 500ml  via manandschaving.nl

ACCA KAPPA Haarborstel – Gemaakt van Mahogany Kotibé hout. Geschikt voor stijl haar. via babassu.nl

 

LEUKE CADEAU’s

Officina Diffusers - Teo Cabanel Barkhane - Nejma Gift box X-mas collection

OFFICINA DELLE ESSENZE Diffusers – Laat iedere kamer in het huis spreken. De diffusers zijn er in verschillende geuren en verschillende maten. Van 250, 500 tot maar liefs 1250 ml! Ideale geur voor dit moment is de AranciaCannella, Ambra en de Legno di Rosa.

TEO CABANEL Barkhane – Oriëntaals Kruidige parfum. Barkhane ontleent zijn naam aan de gladde, fluweelachtige duinen die zachtjes rimpelen onder krachtige woestijnwind.

NEJMA GiftBox #7 – Een schenkpakket van goud, wie wil die nou niet onder de kerstboom?! Nummer 7 van de Nejma Collection is terecht de populairste geur.

 

LUXE CADEAU’s

Acca Kappa Shaving - Terenzi Asseluto - Nobile 1942 Special Edition

ACCA KAPPA Shaving Set – Ergonomisch scheermes en scheerborstel met zilvertip haren en wengé hout. Een kunstwerk voor in de badkamer. Scheermesjes kennen het bekende Gillette Mach3-systeem.

TIZIANA TERENZI Assoluto – De Assoluto’s van Tiziana Terenzi zijn extract parfums en dus nog geconcentreerde dan een eau de parfum. De collectie is geïnspireerd op het sterrenstelsel en bestaand vier onvergetelijke geuren.

NOBILE 1942  Exceptional Edition – Samen met de ambachten uit de regio heeft Nobile 1942 het parfum terug gebracht naar de essentie. Iedere fles is uniek en heeft een inhoud van maar liefst 120ml!

 

Comments are closed.
btt